Eu nu mai am sperante sa mi-o gasesc, voi ramane singur pana cand cel de sus imi va lua viata.
Spetsnaz. Eşti tânăr, dragule, de unde atâta pesimism?
Hai, cheer up. Iute, că nu e bine ce faci tu aici.
În plus, eu nu cred că există o jumătate perfect complementară a fiinţei tale. Cred că acei bătrânei care sărbătoresc 5 decenii de căsnicie plimbându-se de mână în parc primăvara au ALES să rămână împreună. Because they lived in a time when if things were broken, they would fix it, NOT throw it away.
You should take your own advice, anyway.
Ce-i al tău e pus deoparte.
Ca sofer pe camion sunt destule riscuri mai ales eu imi bag pielea intr-o meserie pentru oameni singuri nu ca restul care isi inseala nevestele cu panarame in loc sa le ia ceva la copii lor iar ele asteapta sau isi gasesc un amant
Eu nu cred ca am s-o gasesc deoarece sunt realist si vad ce fel de fete sunt in ziua de azi, neserioase. Cele care fac exceptie, ori sunt luate ori nu vor.
Dar ce ai patit nene? Erai asa optimist si acum te-a lovit beleaua cam greu de tine, pe o parte la cat le-ai manevrat si tu roata ti se intoarce cand te astepti mai putin.
Nu mi-am gasit perechea dar sper sa o gasesc intr-o zi! Desi mie foarte greu!
Da te inteleg..Nici eu nu mi-am gasit-o inca...Si stiu ii foarte greu..Si + ii asa de aiurea sa fii singur sa mergi intr-un parc si sa vezi o gramada de indragostiti care se saruta, Rad impreuna si bineinteles se iubesc.Off singuratatea asta!`Si va inteleg si pe restul care sunteti singuri cat de naspa ii...Defapt naspa ii putin spus!`
Din pacate in ziua de azi sunt persoane care se uita mai mult la aspect nici de cum la interior si doare foarte tare ca nimeni nu are rabdare sa te inteleaga si te alinte si sa iti ofere cele mai frumoase clipe.
Da stiu...Majoritatea baietilor se uita sa vada numai daca fetele is "Bune"-Asta ii cuvantul care il folosesc mereu-Deja m-am saturat..Rareori se intampla sa fie un baiat care sa te iubeasca pentru ceea ce esti, si nu pentru formele pe care le ai.
Sunt cu un baiat de 2 ani si inca il iubesc si nu m-am plictisit.
Jumatatea nu ti-o poti gasi dupa spusele noastre. MadalinaD spera sa fie baiatu ala jumatatea ei dar poate nu va fi. Poate prietenul meu nu ma completeaza asa cum vad eu.
Poate ar fi mai bine sa astepti sa vezi ce simti.
Eu mi-am cunoscut jumatatea pe TPU, am devenit prieteni si incet-incet am inceput sa ne indragostim unul de altul.Este o senzatie unica sa stii ca este cineva care te iubeste ffffff mult.Te simti ca si cum ai fi in al 9- lea cer. FUNDITA?
Buna! Mie imi place de un baiat si cineva din clasa mi-a spus ca si el ma place putin. Ma simt rau, adica vreau mult sa fiu cu el dar nu ma place indeajuns... Simt o durere, cum ar fi fluturii in stomac combinati cu ceva invidie cand il vad ca se joaca cu alta fata din clasa de la mine care este foarte bogata. Am iesit afara cu baiatul respectiv si radeam. In acel moment am simtit ca sunt in al 9-lea cer! Eram bucuroasa si nu ma puteam opri din a-l privi in ochi, dar cand se uita la mine ma rusinam... Daca ma va placea si vom forma un "cuplu" iti voi spune cum ma voi simti . Funda?
Cind iti gasesti "perechea" te simti implinit din toate punctele de vedere.Aceasta inseamna dragoste, fericire, pasiune...
Dar cind nu iti gasesti pe nimeni clar ca nu simti toate acestea, esti singur si disperat...
Totul vine la timpul sau.
Ieu prima oara cand mi-am fazut perechea era la oo spaltorie de masini m-am dat jos din masina si i-am zis ciou beibe sunt miliionar cand aa auzit mi-a cerut numarul de telefon am vorbit noaptea pe la 11 si atunci neam dat seama ca sunttem suflete pereche duupa o saptamana a vrut sa facem dragoste eu ce era sa refuz si asta-i povestea mea
Si eu sunt din nou singur dupa o relatie de 1 an si jumatate in care am crezut ca mi-am gasit fericirea si tot ce imi doream dar m-am inselat si am fost lasat balta deoarece ea si-a gasit pe altcineva si a plecat din viata mea cu motivul ca "ne certam prea des" si de fapt ea era cea cu nervii la pamant si mereu se certa cu mine iar eu incercam sa fac sa nu mai fie asa incercam sa o impac, faceam orice pentru ea dar de fapt pentru ea ala o fost un motiv de scuza.iar acum is din nou fara chef de nimic, simt ca nu mai exista femei cu dragoste in ele, umbla doar dupa averi si tipi bine aranjati.(in cazul meu fosta s-a dus dupa asta ca avea masina si bani nu ca ne certam prea des) asta e
Uhh.Ce aiurea...Si ii si naspa ca mai ales dupa ce ai stat cu ea 1 an jumate dupa aia ea sa se desparta de tine doar ca zice ea ca va certati prea des.:-s..Lasa ca o sa gasesti odata si pe jumatatea ta...!`
pufoseniaRO întreabă: