| greyhound a întrebat:

Care e cel mai urat lucru pe care v-i l-au facut parintii vostrii?

Răspuns Câştigător
| Wehrmacht a răspuns:

Eu: Intelege ca nu vreau sa imi iau camasa si pantofi la banchet.Nu ma intalnesc cu niste straini, ma intalnesc cu colegii si vreau sa arat cum vreau eu sa arat nu cum vrei tu.
Parinti: da, da...*cumpara camasa si pantofi*
*Dupa ce iese cu scandal si realizeaza ca nu pot sa imi spuna cum sa ma imbrac*
Parinti: de ce nu ne-ai spus ca nu vrei camasa si pantofi?

| MeGustaTeGusta a răspuns (pentru Wehrmacht):

laughing))) saracul de tine :*

| Wehrmacht a răspuns (pentru MeGustaTeGusta):

N-ai idee cat de tare ma pot enerva cand cineva face ceva de genu' asta.

| MeGustaTeGusta a răspuns (pentru Wehrmacht):

Eee te inteleg. Si eu am facut banchetul (de clasa a8a) in vara asta, dar nu s-au purtat chiar asa laughing

| airflow a răspuns (pentru Wehrmacht):

laughing))

44 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Bunahappy
nu cred ca bataia in fata colegilor a fost un gest urat, meritam acea bataie si a fost binevenitalaughing eram in clasa x si chiulisem de la ore sa mergem la film. aparuse filmul
Lantul Amintirilorhee hee
O seara bunahappy

| greyhound explică (pentru caramela):

Oau! lantul amintirilor... chiar ca meritai bataie =) )

| caramela a răspuns (pentru greyhound):

Cred si eu..in '86 era cel mai bun film...pentru acea vreme.

| KaterinaРомановский a răspuns (pentru caramela):

La cum o zici, tind să cred că ești de acord cu bătaia ca metodă de „educare".

Și acum pentru cel ce a pus întrebarea: nu mi-au făcut vreodată faze urâte, sunt oameni cu care mă pot înțelege, nu animale fără creier!

| caramela a răspuns (pentru KaterinaРомановский):

La acea vreme, da, era o educare, astfel nu am mai chiulit de la ore si mi-am vazut de carte, poate daca nu era acea "lectie" cine stie ce mai faceam si riscam sa fiu exmatriculata, inainte nu te jucai cu absentele si nici nu puteai sa ceri scutiri medicale ca in ziua de azi.

| KaterinaРомановский a răspuns (pentru caramela):

Dar în ziua de azi ți se pare o metodă bună, ce ar trebui aplicată?

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Cel mai urât lucru...Aş suporta certuri,bătăi, orice, dacă aş afla că sunt bine-venită la mine în familie...Mie mama mi-a spus şi încă îmi spune cât de mult îşi doreşte să nu mă fi născut.Şi asta doare, mai mult decât orice.În fine, e doar un fleac.Afecţiunea nu se primeşte la pachet.

| Dariusuu a răspuns (pentru FataCuChitaraMunților):

E foarte trist, e păcat că în ziua de azi părinţi uită să fie părinţi şi asta duce la suferinţa multor copii.

Să ai grijă de tine.

| thegatekeeper a răspuns:

Nu mi-au facut niciodata ceva urat, dar singurul lucru care m-a deranjat in toata relatia parinti-copil a fost faptul ca niciodata nu m-au invatat sa-mi exprim trairile si emotiile, niciodata nimeni nu vorbeste despre ce simte la mine in familie, ceea ce probabil m-a determinat sa fiu o persoana mult mai introvertita decat as fi fost in mod normal. Dar nu vad asta ca pe ceva de neiertat sau chiar atat de urat, totusi.

| Musique a răspuns:

Nu au făcut niciodată nimic urât.

| mihaela0205 a răspuns:

Nu mă lasă să ies decât vreo 2 ore pe zi(în vacanță), iar în timpul școlii tot 2 ore, dar doar o singură dată pe săptămână și mă ceartă mereu, degeaba, chiar fără motive happy

| MaliciousDeath a răspuns:

Probabil faptul ca nu au fost capabili sa-mi aduca la cunostinta decesul anumitor persoane.

| DracusorImpielitat a răspuns:

Anu' trecut m-au lasat la tara doua saptamani, m-au luat acasa si i-ar m-au trimis la tara inca doua saptamani. A fost groaznic (nu sunt ironica), si acum nu vor sa ma mai lase happy.

| DarkOrbitMoon a răspuns:

Niciunul.straight face

| Duucu a răspuns:

Mi-au spus că există Dumnezeu.

| fuzzer a răspuns:

Nu-mi amintesc ca parintii mei sa-mi fi facut un rau, poate ceva ce fac toti parintii, isi disciplineaza copiii, uneori apeland la cateva palme, dar asta n-o pot numi ca fiind un rau.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

M-au pus să mănânc spanac.Da, da, ştiu.Nu e nevoie să îmi spui.E foarte crud din partea lor. sad

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mi-au scazut alocatia la 200 de lei pe saptamana I don't want to see

glumesc laughing Poi cred ca ei niciodata nu ma inteleg tongue. Fie ca e vorba de ORICE laughing Familia mea nu sunt ei, ci prietenii mei care chiar ma inteleg, si le pot vorbi fara sa imi fie greu.

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Atunci sa iti ofere prietenii un acoperis deasupra capului, sa te hraneasca si sa iti dea... cit ti-or da bani de buzunar, nu suma e relevanta! Ai incercat vreodata chiar sa discuti cu ei?

| anonim_4396 a răspuns (pentru KodrutZ):

rolling on the floor Nu te baga in treburile personale tongue E complicat happy

| KodrutZ a răspuns (pentru anonim_4396):

Da, stiu, e o anume virsta la care totul pare impotriva ta si "prietenii" singura alinare. Buba e cind te trezesti ca minunata gasca de prieteni pina la moarte se sparge si tu ramii cu niste parinti pe care i-ai ignorat/tratat cu sictir si nu stii cum sa faci sa comunici cu ei din nou si sa le spui ca, totusi, aveau dreptate. Nu o mai da pe "e complicat" ci incearca sa gindesti la rece. Am avut si eu virsta ta, sa stii...

| airflow a răspuns (pentru anonim_4396):

Las ca vezi tu cand cresti mai mare ce familie buna sunt prietenii taiwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu înțeleg ironia cu „v-i" și „vostrii".
Și cel mai urât e că s-au despărțit.
Și legat de mama, că a ales să ia o decizie ce am avertizat-o că e retardată iar acum suferă și voia să mă bage și pe mine în noroi fără să realizeze.
Apoi că m-a hiperprotejat, știu, am fost un copil cu probleme, dar, dacă nu lupt de una singură și nu învăț, așa voi rămâne...
Nu știu care din cele două fapte e mai urât.

| iubesc a răspuns:

Mi-au zis sa merg sa studiez in oras.

| En3Rgi a răspuns:

M-au mintit ca exista Mos Craciun...

| Anonim0100 a răspuns:

Salut. Pai m-a facut de ras in fata colegilor mei. Cam atat.
Pa, pa!

| MetalHead04 a răspuns:

M-au inchis in casa o saptamana.

| AfroBelgianu a răspuns:

Salut, greyhound

M-au inchis in casa, nu am mai avut voie sa ies afara cu prietenii. (culmea).

Ceau, ceau!

| comsacodrut a răspuns:

Mi-au aruncat la gunoi o parte din caartile Duel master

| andreea9701 a răspuns:

Nu mi-au facut nimic pana acum

| bunicisibuni a răspuns:

Pe nu mi-au facut nimic. Pt ca ma inteleg.

| UnunderstoodArtistHere a răspuns:

Cand m-am furisat din casa cu fratii mei sa mergem la vecina nebuna care ne-a murdarit masinile cu oua(le-a aruncat intentionat)i-au trimis pe unii de la politie care ne-au arestat si tinut acolo toata noaptea.Nu aveam ce pati pentru ca ii cunosteam pe cei ce ne-au asaltat chiar cand ii saream gardul vecinei dar cand am ajuns acasa au avut tupeul sa mai intrebe si de ce ne-a luat politia.A fost penala faza daca ma gandesc mai binelaughing

| Anne07 a răspuns:

Pentru mine cel mai urat lucru a fost sa ma jigneasca sad si multe altele...

| OdetteAndreea a răspuns:

Parintii mei sunt divortati de mult timp, insa ma inteleg foarte bine cu amandoi. Singurul lucru urat pe care mi l-ar fi putut face ar fi fost sa imi interzica sa citesc, ca pedeapsa ca nu am 10 pe linie, dar nu s-a intamplat asta.

| bogdancool102 a răspuns:

M-au dus la scoalarolling on the floor)

| fabian565 a răspuns:

M-au pus sa mananc ciorba rolling on the floor))))

| FreeHugs3 a răspuns:

Ma controleaza tot timpul.As vrea sa ma mut la prietena mea, pentru ca am 20 de ani, dar nici acum nu ma lasa, cand sunt majora, imaginati-va cand eram mai mica.

| KodrutZ a răspuns (pentru FreeHugs3):

Ai peste 18 ani, esti libera sa pleci. Parinti sau nu, se cheama sechestrare de persoane. Daca mai stai si ei te inghit/accepta, asta e partea a doua. Mai trist e ca sint indivizi care si la 35-40 stau pe spinarea parintilor si asteapta sa moara ca sa mosteneasca apartamentul/casa...

Întrebări similare