| BitchInRedDress a întrebat:

Care e motivul / motivele pentru care social media a devenit de cativa ani o platforma pentru a te lauda? Toti pe care ii cunosc, cred ca ar muri naibii daca nu ar posta in fiecare săptămână poza din nu stiu ce tara, ce mâncare de fițe mănâncă, poza cu jaful de bemveu sau mertzan, etc. Înainte social media se folosea pentru a interactiona cu persoane noi. Daca la profilul tau nu pari a fi bogat, nimeni nu iti accepta cererile. Si da, nu imi pasa ca par frustrat, chiar sunt. happy

5 răspunsuri:
| Kufu95 a răspuns:

Ăsta e nivelul oamenilor, singurul lucru pe care îl pot face cei cu capul pe umeri, este haz de necaz.

| LisaJulie a răspuns:

Din punctul meu de vedere oamenii in secolul XXI sunt cât se poate de vanitosi și obsedați de propria imagine, rad unii de alții după felul cu arata și cum sunt îmbrăcați iar vloggerii și influencerii au devenit idoli pentru toată lumea! Majoritatea oamenilor din ziua de azi sunt mândri și au un orgoliu foarte mare, iar educația și cărțile sunt pe locul 2

| gabicoo a răspuns:

Este vorba despre mentalitatea de cocalar a românilor. Suntem jos de tot.

| Kiran a răspuns (pentru gabicoo):

Te inseli, daca urmaresti si social media din alte tari, poti vedea ca Romania chiar se situeaza bine fata de alte regiuni

| BitchInRedDress explică (pentru Kiran):

Adica?