Toate au si bune si rele, iar pana la urma totul depinde de contextul in care se (poate) manifesta fiecare, functie de factorii obiectivi conjuncturali!
Gata cu vrajeala.Se stie ca taurul e zodia zodiilor.Totusi,ii dau dreptate lui @hippiemuslim
Cea mai puternica, si de neclintit este taurul, fiindca este "incapatanarea" in persoana; De ce? Inca nu ai aflat? De taur nu-si bate nimeni joc.
PS: Sunt fecioara.
Eu sunt Leu dar sunt de parere ca Sagetatorul este cea mai "puternica" sa zic asa, pentru ca stie unde sa atace, si are calitati de lider. Este de asemenea incapatanat(a). O femeie sagetator e o femeie pe care eu as evita'o.
A zis-o "hippiemuslim" cu zodia prostului, ca apoi toți să explice că zodia lor e aia puternică.
Nu te opreste nimeni sa iti spui parerea. Parerea mea insa este ca raspunsurile voastre sunt stupide.
Taurul, zodia zodiilor . Am zic asta pentru că eu sunt Taur .
P. s. sunteţi liberi acum să daţi stupid, nu mă deranjează .
Sigur nu balanta. Balanta e mai mult un jucator pasiv, ce nu se implica mai mult decat e necesar. Cam la fel ca mine. btw, eu sunt balanta
Nu se pune asa problema ideea e ca. uite de exemplu sagetatorul este 'sef' si stie sa 'intepe' ca un sagetator, capricornul este foarte incapatanat si tot asa, nu se pune problema de 'cea mai puternica'
Nu exista zodii puternice, exista oameni puternici care fac ca toate zodiile sa fie puternice
Cel mai tampit raspuns pe care l-am auzit vreodata.Chiar,ce zodie esti?
Wow.Fiecare cu cate o idee.Care zice ca i leu care berbecu care zodia prostului Ai din ce alege. Eu zic ca nu este o zodie mai puternica...Toate au cate ceva ce le face sa fie (cum sa zic eu) puternice "... pup:*
Eu consider ca pesti. Ei sunt mai duri in sentimente e mai greu sa ii intri la suflet dar daca a apucat sa se indragosteasca sau i-ai intrat la suflet devine cald si e la fel ca oricare altu. In alte proble el de viata el trece foarte usor peste.
Zodia caprocornului, as zice, desii eu personal nu sunt nascuta in aceasta zodie. Capricornii sunt adesea de nestramutat in deciziilor lor, adora sa dea sfaturi si, mai ales, sa fie ascultati cu atentie si considerati atotstiutori. Sunt ambitiosi si pragmatici. Un capricorn adevarat este o persoana pe care te poti baza, cu toate ca in aparenta face impresia unui individ rece, scortos.
Eu nu cred ca exista zodie puternica si de neclintit.Fiecare zodie in parte isi are perioada ei de regres, m-ai mult s-au mai putin.depinde de conjunctura in care se afla.[parerea mea]Te sarut si-ti urez o zi buna.