Prostii/incultii/agramatii care se cred buricul pamantului. Si sunt din ce in ce mai multi!
Minciunea, falisitatea, lingaii ...multe ma enerveaza in viata de zi cu zi, dar trebuie sa ignor si sa trec peste.
Uneori iubirea poate fii falsa sau doar o persoana sa iubească intr-o relatie, cu toate ca tu n-ai nici-o vină
Uneori e bine sa ai o relatie, mai ales când esti singur te simți inutil sau ai gânduri negative asupra ta
Dar nici când pui prea mult suflet nu e bine, eu is un tip foarte urât, s am pus suflet pe o fata ce o plac din 7 martie 2017, și totuși n-am sanse cu ea.
Gândește pozitiv fete mai sunt,iubirea trece, vei cunoaște fete noi,durerea despărțirii nu e una plăcută,dar nici imposibilă
Timpul iti va aduce ceva mai bun mai ales că am văzut dupa cum te-ai adresat,politicos intr-un mod inteligent și chiar mi-a atrans atenția intrebarea ta, nu te cunosc dar totuși pariez ca tu ești o persoana greu de neiubit.
Depinde si de fete, nu mereu e vina noastră când n-avem noroc in dragoste
Probabil n-ai oferit ce a vrut ea, poate voia un tip,, badboy"
Tu gândește-te la binele tău, că viața îți oferă tu doar trebuie să păstrezi si sa știi ce păstrezi.
Multa bafta si nu fii supărat, ca vei fii iubit la randul tău
Mulțumesc
cum ție Facebook-ul?
Foarte corect Bogdan, mai ales cand oferi acelei persoane cadouri si toata atentia ta, si ajungi sa fii tradat si batjocorit.
Sincer ma enerveaza persoanele prea încrezute
Gen,, stii cine sunt eu"?
Sau când ești criticat doar pentru ca esti fericit