Eu! Curand vom avea 32 de ani de casnicie minunatata si fericita, si nu ne concepem ziua de maine, unul fara celalalt.
Frumos! O iubire ca a dv cu soțul dv rar întâlnești în ziua de azi!
Eu cred, mai ales cand ma uit la parintii mei. Sunt impreuna din timpul liceului, inca se alinta, isi vorbesc frumos etc; se vede ca se iubesc, iar in vara asta implinesc 25 de ani de la casatorie.
Eu. E important sa nu stai cu frica ca nu ti vei gasi jumatatea si sa nu stai in relații in care te complaci.
Cum sa nu crezi? stiu ca in ziua de azi sunt mai multe divorturi decat casnicii fericite, insa depinde si de noi. Daca la fiecare moft, cearta, argument iti iei jucariile si pleci, nu rezolvi nimic.
Sunt casnicii frumoase, oameni care s-au format unul dupa celalalt. Pana la urma, fluturi in stomac ai doar la inceput, iubirea aceea si respectul, admiratia care urmeaza dupa ani de zile sunt mult mai profunde si importante.
Eu am fost casatorit de doua ori. Prima sotie a plecat. Cea de a doua am 24 de ani cu ea. La inceput au fost ceva probleme, ea find foarte geloasa. I-am spus eu sa plece si n-a vrut. Acum la 24 de ani ne iubim mai mult ca la inceput. La inceput a fost doar atractia sexuala. Acum ne simtim foarte rau daca trebuie sa ne despartim o zi. Sunt sigur (daca unul nu inebuneste) ca vom trai impreuna pana la moarte.
Eu eu eu eu eu!
Pacat ca viata e atat de nasoala si nu ne da de la inceput (unora) pe cine trebuie. Eu inca astept.
Cred în asa ceva și exista astfel de persoane. Pe mine personal ma ajuta mult studiu atent al Bibliei pentru ca am găsit sfaturi practice utile în căsnicie care ne fac fericiți.
Parintii mei spun ca la inceput nu s-au prea iubit, dar acum, acum se iubesc...ca-n prima zi.