Ooo, a iesit copchilul din mine, imi placea la nebunie olla si viva ( nu mai tin minte daca se scria cu 2 de l ).
Olla erau niste pernite rotunde umplute cu ciocolata si viva la fel doar ca erau patrate, cat de mult imi placeau alea, n-am mai vazut asa ceva prin magazine, daca mai gasesc...4, 5 pungi iau. )
Tin minte un moment din copilaria mea cand ma uitam la desenele mele preferate ( Ed, Edd si Eddy ) si mancam viva, nu stiu de ce, dar in momentul ala eram cel mai fericit, habar nu am de ce. )
Ciocolata Vis cu capsuni. Am cautat intr-una si nu am gasit nicaieri. Cred ca s-a scos de pe piata.
Guma Turbo,Vafa de inghetata(inghetata la propriu ca o spargeai cu ciocanu`),ciocolata ROM,Bonibon,halvita,albinita, mentosanele, ciocolata Pitic, Scufita Rosie, guma Cin-Cin(inceputul anilor 90).
Era o ciocolata foarte buna excellenta. din pacate nu mai este prin magazine de multi ani
Viva,napolitane,gogosi,am mancat in castellon gogosi americani ma u durut dinti, budinca, nuci cu zahar, multe dulciuri am mancat la viata mea
Când eram mică ii iubeam, apoi nu s-au mai găsit in niciun magazin. Am văzut ca au scos de ceva timp cei de la Gusto pufuleți cu ciocolata, nu știu dacă mai sunt și alte firme.
Tot mierea e mai buna albinut o, pacat ca sunt la dieta ca as manca miere
Rolo.
Eugenia.
"Caramici" de alea ieftine
Halvită
Si a looot of gumă turbo.
Zaharul candel!
Stie cineva ce este? "zahar de sticla". http://www.gettyimages.com/....../525204523
Niii, m-a apucat nostaligia, brb ma uit la Ed, Edd si Eddy pe Youtube si plang. =))))))
Acum mi-am adus aminte ca erau si cu crema de capsuni.
https://www.google.ro/......ps?/search
Https://www.emag.ro/......DDRN1BBBM/
Aici e Kiss cu capsuni si lapte.
Fagaras cunosc, cu stafide si rom. Foarte buna dar m-am plicisit de ea. De cand nu mai gasesc Vis, mancam Fagaras la ocazii ca sa inlocuiesc. haha
Gogosi,chec,halva,caramele de ciocolata,turta dulce,nuga,eugenie, lapte cu cacao, glucoza, ceocolata de casa, biscuiti cu dulceata, etc
Si daca nu prea mancam dulciuri astea le aveam
Poiana pe timpul cand era in staniol si cand aveam un gust demential si cu totul o alta forma(cu 6 dreptunghiuri pe linie, daca imi aduc aminte bine) + bezele, cozonac.