Ooo, a iesit copchilul din mine, imi placea la nebunie olla si viva ( nu mai tin minte daca se scria cu 2 de l ).
Olla erau niste pernite rotunde umplute cu ciocolata si viva la fel doar ca erau patrate, cat de mult imi placeau alea, n-am mai vazut asa ceva prin magazine, daca mai gasesc...4, 5 pungi iau. )
Tin minte un moment din copilaria mea cand ma uitam la desenele mele preferate ( Ed, Edd si Eddy ) si mancam viva, nu stiu de ce, dar in momentul ala eram cel mai fericit, habar nu am de ce. )
Cip cip gumela biscuiti anca si batonul de ciocoloata batonul copilariei si prajitura cartof
N-au mai ramas decat orezul, grisul si fideaua cu lapte. Si coliva. Si turta dulce.
Pufuleti loto, sticsuri, ciocolata, viva olla, snecsuri, cipsuri, sucuri, detoatee
Napolitane,viva,glucoza,corn cu ciocolata, eugenii, pufarini si mai era sucul ala bun micut frutti fresh
Cit de tare eu inteleg pe immaBeast, olla si viva erau preferatele mele, mincam cateva pachete pe zi, in ziua de azi nu le mai gasesc, si daca gasesc, nu sunt acelea care erau inainte((