Sincer sa fiu orice este posibil, poate fi o relatie de lunga durata sau una scurta, dar avand in vedere situatia de fata eu zic ca minim 2 zile, maxim 2 saptamani .
In before vine Plato si zice ca ala de 19 ani e un pedofil neorocit care merita impuscat.
Cat despre intrebarea originala, de unde vrei sa stim noi? Nu cunoastem persoanele.
Din moment ce razi, cred ca iti dai si tu seama de raspuns. Ma intreb, chiar nu are parinti fata aia? Copii insconstienti, scapati de sub control.
Cine stie, cunosc cazuri care au durat si 3 ani de la 15 ani.
Dacă a intervenit o altă persoană atunci e clar ce fel de persoană e fata de 15 ani.
Depinde de ea cat va tine.
Pe ala de 15 ani clar il va ignora, e un copil imatur.
Se cunoaste ca fetele se maturizeaza mai repede. De asta l-a si ales pe cel de 19 ani.
Sanse mici sa mearga.
Desi nu e o diferenta mare de varsta intre voi, e o diferenta mare in sensul de gandire la anii astia.
Nici tu nu esti maturizat cum trebuie la 19 ani, mai ai sa treci de 20 si abia atunci incepi sa te maturizezi din ce in ce mai mult si sa intelegi mai multe chestii pe baza experientelor.
Ea la 15 ce sa mai zic....nu e inca omul care va fi peste cativa ani, deocamdata e un atasament, aproape cum se intampla in cazul unui copil fata de un adult, iar peste cativa ani cand va incepe si ea sa se schimbe, s-ar putea sa nu mai aveti prea multe in comun, ba chiar sa nu va mai placa unuia de celuilalt.
Nu este posibila o relatie intre o fetita de 15 ani si un adult de 19 ani.
Implicatiile legale sunt dezastruoase pentru baiatul de 19 ani, putand sa faca puscarie, daca seduce, corupe si are sex cu o fetita de 15 ani.
Nu va tine mult nici cu ala de 19, nici cu ala de 15. De fapt este impropriu sa numesti relatii. Ce relatie poate fi aia cu una de 15 ani?
BabaMaria50000 strikes again:
„... Implicatiile legale sunt dezastruoase pentru baiatul de 19 ani, putand sa faca puscarie, daca seduce, corupe si are sex cu o fetita de 15 ani."
Total fals... 15 ani e vârsta de consimțământ legal în România, așa că nu riscă nimic.
On topic: prima fată de care m-am îndrăgostit avea chiar 15 ani. Și era foarte matură (psihic) pentru vârsta ei. Eu aveam atunci cam 18 ani. Din păcate, lipsa mea de experiență a făcut ca relația noastră să eșueze în ceea ce azi se cheamă „friend zone". Cu toate astea, nu regret nimic. Au fost câțiva ani frumoși. Și chiar și pe urmă, rămânând buni prieteni până aproape de al treilea mileniu, cel în care suntem.
Așadar, se poate orice. Depinde în special de tine, să fii mai matur și mai hotărât.
Astfel de relatii toxice si imorale tin maxim 6 luni, zic eu. Sunt fete care in fiecare an de liceu isi schimba iubitul.
Sunt doar relatii de distractie, n-au ce face mai bun cu timpul lor.
Depinde de ce fel de baiat esti tu si ce fel de fata e aia, poate sa fie de scurta durata dar poate fi si de lunga durata.
Asa e normal sa ai iubit, semnificativ mai mare.In relatie baiatul trebuie sa fie mai mare si mai logic, sa iubeasca si sa aiba grija de iubita lui mai copilaroasa si jucausa.
Asa e frumos si asa e normal.
Eu cand am fost in liceu (recent) toate colegele mele aveau iubiti doar de la 22 ani in sus inca din cls 9-a, si TOATE s-au casatorit cu ei la 1-2-3 ani dupa terminarea liceului.
Deci relatiile au tinut si tin de ani de zile.
Nu ai ce cauta cu un baiat de 15 ani.E complet imatur (cu 2-3 ani in spatele fetelor,deocamdata,mai incolo va fi si mai si),fara minte,nu stie cum sa iubeasca, pretuiasca si proteje o fata iubită si sincer, numai a baiat nu arata, ci fie a umeras de haine fara nici un Dumneeu fie minge de gimnastica .
Asa ca daca amandoi se plac si vor sa faca lucrurile sa mearga, o sa mearga mult si bine.
AC4S4 asa e, e imoral, femeie trebuie sa fie sclava barbatului, nu cumva sa se bucure de sex sau sa faca ce vrea
Peste 3,5 zile - cota 1, 67
sub 8, 5 zile - cota 1, 55
La asa intrebare, asa raspuns.
ionik13 întreabă: