Oare are nevoie de timp sa se gandeasca sa ia o decizie?
Sau poate nu ii mai pasa?
testeazal - iesi cu un baiat si fa in asa fel incat sa va vada daca e gelos si va incerca sa vb cu tine atunci tine la tine daca nu... atunci next
Eu n-as fii sensibil, as incerca sa ajut cum pot mai bine persoana respectiva! Poate e cu logica la pamant sau mai rau, pur si simplu nu'i pasa...Priveste partea buna, poate are ceva pe suflet si e concentrat numai pe acea problema, timpu iti va da un raspuns concret la intrebare
E poveste unei prietene. De testat n-are cum pentru ca el nu iese din casa decat sa plimbe cainele si in rest cu masina.
Si mai misto cu masina ajungi de multe ori in mai multe locuri in fine u sti mai bine
Cu masina iese fffffffff rar... crede-ma e o situatie ffff bizara
Uneori aparentele sunt inselatoare nu cunosc toate detaliile insa poti cun multe pers pe net si de aici pleaca multe...
Si chiar si asa e greu sa spui "nu mai vreau nimic"? E o chestiune de bun simt mai ales cand spui ca ai trecut prin asa ceva si tu n-ai face lucrul asta unei persoane...se cam bate cap in cap.
Bine inteles ca nu e greu,de ce sa nu spun lucrurilor pe nume? Imi ia cineva gatu?! Bineinteles ca nu...Te inteleg, uneori indiferenta doare rau, dar mergi si pe varinta ca are o problema si e macinat de rezolvarea ei.Totus macar un raspuns tot trebuia sa dea,ca doar nu face economie de caractere.Iar tu incerca sa nu mai pari asa inebunita dupa el, daca vezi ca nu merita si nu iti arata iubirea/respectul si increderea, evita-l!
Atunci, nehotarare? Sau ar putea fi gelozie.
Devine complicat, ca o telenovela.
In fine, nu merita sa se streseze atat! Ce varsta are ea de nu discuta serios cu el fata in fata nu prin mail/mess sau ceva de genu! Cel mai bine e sa se duca la el sa vorbesca ceva mai serios cu el si asa vor ajunge la o hotarare comuna! Chiar ii place sa stea sa-si planga de mila fara sa miste macar un deget?! Asa se intampla cand pui prea mult suflet intr-o relatie care nu merita...
Gelozie n-are cum pentru ca ea nu e cu altcineva. Nehotarare - poate, dar si asa cat poate fi de greu si cat ar lua sa te hotarasti cand is tu spui ca a contat si pentru tine relatia?
Ea 27, el 35. Nu poate discuta cu el pentru ca nu-i raspune la telefon, sms, acum si email. Sa se duca la el la usa ca sa se injoseasca si sa nu-i deschida sau sa o tina in fata usii? El ar fi in stare sa-i faca asta Ea lupta si el mai deloc, cu raspunsuri de genul "vorbim cand nu mai sunt suparat pe tine" si "nu vreau sa te ascult acum ca sunt suparat" ce sa faca saraca de ea?
Eu votez pentru un consilier marital profesional, in cazul asta... nu de alta, dar relatiile mele virtuale nu-mi confera experienta deplina ca sa judec mai departe .
Cred ca mai degraba e vorba de lasitate. Tacand crede ca fata in cauza va renunta.Despre sentimentele pe care acesta le are fata de ea cred ca este inutil sa mai vorbim.Pe de alta parte nu cred ca este ultimul baiat de pe pamant si fata ar trebui sa aiba un pic de mandrie, sa nu-i mai cerseasca iubirea.
Si ea e de vina,pai cum vine asta "vorbim cand nu mai sunt suparat pe tine"e suparat pe ea sau pe ceva anume?! Cred ca nici el nu stie, e putin ca capu in nori! Iar amica ta de ce acepta toate astea? Oricum se injoseste, nu trebuie neparat sa se duca la el la usa.La varsta ei da dovata de putina imaturitate, eu am crezut ca are 15-16 ani! O trateaza cu indiferenta,sa procedeze si ea la fel,eu unu n-as sta sa ma rog de nimeni,la faza cu "vorbim cand nu mai sunt suparat pe tine" avea numarul si adresa de mail sterse fara regrete, asta daca stiam ca n-am nici o vina sa ma ia peste picior.dar daca ei ii place sa se injoseasca, sa continuie
Initial a fost suparat ca ea a fost putin circumspecta in ceea ce-l priveste pe el si eventualitatea ca sa mai vorbeasca cu o alta, de data asta lui i s-a parut ca ea ar fi spus si facut niste lucruri stupide... La ea e pentru prima data cand e indragostita cu adevarat, o stiu de 10 ani si imi pare tare rau de ea. Stie ca s-a injosit, dar zice ca a facut-o din cauza sentimentelor sincere si curate pe care el din pacate el nu le apreciaza. Si daca lui nu-i pasa de ce a fost curios sa intre sa-i citeasca emailul imediat dupa ce l-a anuntat prin sms ca i l-a trimis? Sa fie doar curiozitate si atat?
Cu cat il pupi in c r mai mult cu atit sansele sa-l pierzi cresc, Nu-l mai cauta, suna, scrie, textui. Da-i spatiu sa-ti simta lipsa, sa-i fie dor de tine.
ps, Eu am reusit sa fac asta o saptamana, haha, cam putin, dar a AJUTAT NESPUS
Prietena mea nu l-a cautat deloc timp de o luna si ceva si apoi si-a luat inima-n dinti si l-a sunat iar el ce crezi ca a facut? a zis ca o sa vorbeasca dar cand nu se stie. Atunci ea a scris emailul sperand ca macar sa-i dea un raspuns ca mai vrea sau nu ori eventual sa nu-l mai caute si el nimic nici macar 'lasa-ma in pace' Nu e un adolescent, are 35 ani
De cat timp sunt impreuna cei doi? Cat de bine il cunoaste prietena ta? O fi casatorit. Oricum, noi nu putem decat sa ne dam cu parerea.Prietena ta insa trebuie sa-si vada de viata ei si sa-l uite.
Au fost impreuna 1 luna, casatorit nu e sigur ca a fost la el si nu era niciun semn ca ar sta cu o femeie relatie/casatorie. Ii e greu sa-l uite si o doare ca o trateaza asa si suntem amandoua curioase de ce ce daca nu o mai vrea de ex a intrat imediat sa citeasca emailul ei dupa ce ea i-a trimis sms si l-a anuntat ca i l-a lasat; daca nu-i pasa de ce curiozitate?