| elenababy a întrebat:

Cat de insensibil poate fi un barbat cand ii spui deschis tot ce ai pe suflet (sentimente, ca mai vrei o relatie cu el) intr-un email - alta oportunitate el nedandu-ti pe motiv de suparare - incat sa nu-ti dea nici macar un raspuns daca te mai vrea sau nu? Curiozitatea sa-l citeasca o are, insa un raspuns sa-ti dea nu. E cumva lipsa de respect, lipsa de sentimente fata de cealalta persoana sau oare se gandeste ce sa faca? Parerile sunt bine venitewinking

48 răspunsuri:
| ROB3RT89 a răspuns (pentru elenababy):

Probail ii place sa tina pe cineva pe "jar"din acest motiv procedeaza asa,eu daca eram in locu lui spuneam ce am de spus,asta daca aveamhappyImi plac persoanele directe,care da cartile pe fata, nu cele in genu lui cu hark si mark, parca ar fi un copil frustarat care nu ia cumparat mami jucaria preferatalaughing

| elenababy explică (pentru ROB3RT89):

laughing Saracu' copil... Vezi aici, ma repet, e contradictia ca spune ca e direct si spune ce are de spus si nu ewinking

Direct inapt sau cum?!laughingFai tu rost de un gagiu nou, are in piata 3 la un leusmug

De unde sa-i fac rost de unu cand nici eu nu-mi gasesc?

Era o mica gluma,nu imi permit eu sa fac cu tine glume mai nesaratehappyCum sa nu gasesti, niciodata nu sti de unde sare iepurele, sa fii tu fata serioasa si optimista si restul vine de la sine.Sti cum e, toate la timpu lor!

Stiu ca era o gluma happy Atat eu cat si prietena mea suntem fete serioase, dar mai ghinoniste la capitolul dragoste... Poate intr-o zi o sa fie bine si pentru noi, insa cand deja ai depasit o varsta incepi sa te gandesti "cand? cum? de ce nu apare? unde-i pb?" samd big grin Gandim pozitiv insa uneori dezamagirile ne mai doboara; nu de tot ca ne ridicam zic eu mai puternice ca inaintewinking

Ce trist, voi fete seriose si nu aveti parte de baieti seriosi...Trebuie sa va lasati voi abordate, nu sa pareti genu de fete care vor neparat o relatie, asa dati de baieti ca respectivuhappyVrei un baiat serios care sa stie sa te respecte/iubesca? Gasesti la fel de greu cum ar gasi un baiat o fata cu aceleasi gandurihappySuperficialitatea o sa devina o modahee hee

Nu parem si nici nu suntem inabordabile. Nu suntem superficiale deloc, stam mai prost la capitolul experienta in ceea ce priveste relatiile. Problema e ca cei care ne abordeaza sunt unii care nici sa vb corect nu stiu sau sunt sub influenta alcoolului. Prietena mea i-a spus clar respectivului ca vrea o relatie serioasa, el fiind primul care a spus acelasi lucru, el vorbea si de mutat impreuna. In ziua de azi e foarte greu sa mai gasesti o persoana care vrea sa primeasca si sa daruiasca dragoste, sinceritate samd.

N-am zis ca sunteti inabordabile,si nici superficile,am zis ca superficialitatea va deveni o moda,n-am facut referire la voi! Poate cei sub influenta alcoolului n-au curaj fara sa ia ceva la bordlaughingEste greu sa gasesti o persoana cum zici tu, dar nu imposibil! Esecurile ii fac pe uni oameni mai sesibili sa nu mai aiba incredere in ei, dar in alti...Si eu am avut o relatie care s-a destramat, poate chiar 2! Parca era mai bine in adolescenta cand aveam relati scurte dar multelaughing

Stai linistit ca m-am prins ca nu ziceai de noi, ti-am spus cum nu suntem atat tot big grin Uite poate in cazul prietenei mele pare ciudat dar ea saraca n-a avut parte decat de relatii scurte pana acum, niciuna de durata si e normal sa-si doreasca mai ales la varsta asta. Are incredere in ea dar acum deja se gandeste de ce nu-i buna, cu ce a gresit ea, de ce nu o vrea si cate si mai cate si o inteleg pentru ca si eu am trecut si trec prin asa ceva si incerc sa o incurajez ca-mi pare rau de ea cand o vad ca-i indragostita si sufera si era asa bucuroasa ca pentru prima data a intalnit persoana care a facut-o sa se simta bine si sa nu mai aiba complexa si pac imediat a 'lovit-o' cu tacere, indiferenta. Se pare ca in ziua de azi sentimentele nu mai conteaza, nu e bine nici sa te arati disponibila dar ici indisponibila, daca vrei aventuri esti privita ca o..., daca vrei relatie serioasa nici atunci nu-i bine si in cazul asta cum e mai bine sa faci?

Te-ai prins? Doar nu esti lapte sa te prinzihee heeCel mai bine inveti sa citesti omu,asa nu o sa mai fie probeleme de genu. Uneori aparentele mai insala,cum iti pui tu unele intrebari asa isi pun si unui baieti, de unele fete sunt chiar penale, aici intelegi tu ce vreau sa spun...Eu cea mai lunga relatie am avut-o aproape trei ani,si na,parca nu-ti mai vine s-o iei de la capat,dar toate trec! Daca e adevarat tot ce spui, imi pare sincer rau de voi, dar asa e viata uneori...

Nu sunt lapte laughing Da, din pacate aparentele inseala uneori... Nu mint cu ce am spus despre mine si prietena mea, n-am motive sa o fac. Ea a fost mai grasuta la viata ei si atunci nu se uita nimeni la ea, iar de cand a slabit a avut parte doar de dezamagiri. E prietena mea cea mai buna si tin la ea enorm happy

Si ce daca a fost grasuta, e mai de pret carcteru/personalitatea...Trebuia sa-mi caut si eu mai demult o pocaitalaughingTotus e bine de prietena ta ca te are pe tine alaturi, are pe ce umar sa planga si trece mai usor peste micile ei "drame"happy

Nu ca e prietena mea dar e o fata de nota 10 happy, toti care o cunosc o apreciaza si o plac. Sunt alaturi de ea si stiu ce simte, stiu ca sufera si n-am cum sa nu incerc sa o ajut cum pot mai ales ca a fost primul iubit ii e mult mai greu decat i-a fost vreodata... Cred ca-ti dai seama acum de ce e asa si incercam sa gasim niste raspunsuri, cred ca si tu nu ai uitat si n-o sa uiti prima iubita din viata tawinking

Normal,e ceva ce nu se uitahappyO sa fie bine si pentru ea, daca mai continua cu actualul mult o sa cada ea in depresi! Trebuie sa fie si ea putin mai "intepata"nu asa moale, uite ce se intampla cand respectivu observa punctele slabe...

Sper sa-i fie bine happy Stii alta faza ciudata e ca atunci cand a fost 'intepata' el i-a dat peste nas, cand a fost 'moale' nici asa n-a fost bine... E cam de neinteles tipul, una zice alta face.

Vezi ca ti-am trimis un mesaj, citeste-l daca vreihappy

April
| April a răspuns:

Niciodata cramponarea n-a dus la vreo relatie; prietena ta ar trebui sa-si vada de viata sa; in timp ce diseca problema celui ce n-are timp sa-i raspunda la e-mail, o multime de oameni trec pe langa ea; iar printre ei ar putea fi foarte bine si cel ce i-ar raspunde...