| LifeIsHard a întrebat:

Cat de mult va iubiti bunicile?

21 răspunsuri:
| DakotaRoyse a răspuns:

Mult. Bine, într-un fel diferit de cum îmi iubesc părinţii. Dar bunicile întotdeauna ştiu să aibă altfel grijă de noi, de multe ori ne apară de autoritatea părinţilor, sunt mai indulgente dar ştiu ele ce fac. Au mai multă răbdare şi de multe ori ne învaţă să iubim şi să apreciem mai bine lucrurile ce ni le dă viaţa happy

| fluturas a răspuns:

Foarte mult, dar nu le prea aratstraight face

| Meryem027 a răspuns:

Enorm,mai ales pe cea din partea mamei.Am crescut cu ea in casa, nici macar nu-i spun "bunica", ci "mama". Pup!

| Ramonaaaa a răspuns:

Le iubesc :X

| pwp a răspuns:

foarte mult!

| manoka a răspuns:

Din păcate bunici mei numia trăiesc dar pe una adoram, o iubeam din tot suflet.Îmi lipsește f mult.

| Flaviius87 a răspuns:

Pe una da, pe una nu! una e asa de rea ca nu isi suporta nepotii.iar una e buna si merg cu drag la ea!

| alexralu34 a răspuns:

Eu imi iubes bunicile foarte mult pentru ca pe ele le am dupa parinti si daca se intampla ceva ele imi sunt ca niste mame la care pot apela in locul mamei mele daca e vreo problema si nu ma intelege cineva atunci bunicile mele sunt acolo sunt sa ma ajute si sa ma sprijine.

| LifeIsHard explică:

Multumesc pentru raspunsuri! Nu o sa dau funda pentru ca toate raspunsurile sunt frumoase! Am intrebat ca sa stiu! si eu imi iubesc bunica foarte foarte foarte mult. Merci!

| Kannaaaaa a răspuns:

Foarte muult :Xca pe o mama, chiar daca uneori ne certam stiu ca ea tine la mine si imi pare rau ori de cate ori am suparat`o... deja imi dau lacrimi cand ma gandesc la ea, tin foarte mult la ea si e foarte speciala, ii multumesc pentru grija si pentru tot ceea ce m`a invatat love struck

| ZeR0_4666 a răspuns:

Deloctongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au murit amandoua saracele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Foarte mult... cel puţin eu, mai ales pe cea din partea mamei. Merg la ea des şi de câte ori merg are răbdare cu mine, mă răsfaţă cât poate ea de mult şi dacă eu mă contrazic cu mama sau chestii de acest gen ea ne,, împacă ".

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mult, mult, mult :X
De la Pamant la Cer.

| ȚiganTranspirat a răspuns:

Super mult!
E super buna cu mine!(amandoua)

| AlicePotato a răspuns:

Muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuut happy

| Sorana88 a răspuns:

Mi-a mai ramas o singura bunica si o iubesc din tot sufletul!

| Balo_9807 a răspuns:

Enorm!love struck; x

| andrada_1180 a răspuns:

Din pacate eu mai am doar una dar o iubesc enorm de mult pentru ca imi face toate poftele imi cumpara tot ce vreau si pot spune ca este cea mai buna bunica!

| XFanSelenaAndMiluu a răspuns:

Pff...sa zicem 97%

| IKA_5091 a răspuns:

Mult doar, e o parte din mine

Întrebări similare