Hehehe...
Off cand eram timid alergau fetele dupa mine, nu stiam cum sa le vrajesc
Acu stiu sa vrajesc dar... numai e ca inainte...
aveam acel ceva cand eram timid, spuneam unele lucruri fara sa imi dau seama si eram oarecum 'amuzant' acum. totul e instinct :-s
Fi baiat destept si o sa iti gaseste in o buna zi acea fata)
Buna mie pe o parte imi plac baietii timizi sunt asa draguti dar si cei curajosi, cei timizi arata ca te iubesc prin semne iar cei curajosi iti spun in fata sau prin fapte (romanticii sunt preferatii mei findca si eu am o fire romantica si vreau sa am pe cineva romantic sensibil timid sau curajos sincer, romanticii sunt cei care stiu exact ce inseamna iubirea ce insemni tu pentru ei si ce inseamna sa placi pe cineva cu sau fara defecte indiferent de ce zic ceilalti tu tot il placi, la tine cred ca exista cineva pe lume care o sa te placa asa cum esti tu numai daca si tu il placi asa cum e el (nimeni nu stie ce ne rezerva viitorul, dar sper sa fie ceva frumos) funda?
M-ai mancat cu reclamele tale! la tine in catastif nu exista alte raspunsuri decât reclame! mie nici macar nu imi plac adidasii, tenesii sau pantofii sport!
Ador baietii de genul
Dar relatiile la distanta nu tin, asa ca nu pe TPU iti gasesti jumatatea
Dupa cum actionezi pe TPU vad ca nu prea esti timid
Din pacate la mine timiditatea se manifesta altfel Pe net n-am nici o problema... dar fata in fata ma pierd
Nu trebuie sa fi mereu timid deoarece unui baiat ii sta bine sa fie si tupeist. daca vei avea pe cineva lamga tine mai tupeista sa te scoata din starea asta ar fi ok
Sincera sa fiu fetele timide sunt atrase de baietii timizi. Daca esti timid nu este problema, iti vei gasi prietena.Sunt si persoane sociabile care nu si-au gasit jumatatea.Nu-i capat de tara! Bafta!
Am uitat sa mentionez... Daca aveti chef sa stati de vorba cu mine cautati-ma pe mess ( hated_f@yahoo.com )
Nu am spus ca vreau o prietena virtuala. Ptr ca nu rezolv nimic asa. Problema e ca in realitate sunt refuzat din cauza faptului ca sunt timid
Pai sincera nu-s interesata de tine dar mai demult si eu eram timida si de exemplu imi placea mult sa cant si ieseam in fata blocului si incepeam sa cant...si cand venea cineva repede ma ascundeam iar apoi mi-ai imaginat ca lor le place ce vad si de aia se uitau la ine si a fost bine. Si vezi ca daca te dai la toate o sa te creada un cu***alau. Pe bune deci e mai bine asa dar trebuie sa incerci cu oreice ocazie si daca nu-ti iese inseamna ca asa a ales destinul nu tu si apropo acele fete care te refuza pentu ca esti timid sa sti ca nu sunt mai mult de niste c***e.( Poate daca ai incepe sa le bati si deaste te-ar place mai mult glumeam ) bafta
Internetu va face de ****. mai iesiti afara si vorbiti cu lumea sa vezi cum va dispare timiditatea.
Acum faci timizi anormali? poti sa exprimi orice doar sunt oameni normali ce zici tu acolo e foarte grav. ei au o teama interioara care nu le da curajul si puterea de a... depinde de situatie. Timid e sinonim cu rusinos, o persoana fara incredere in sine, care denotă lipsă de siguranță și curaj, sfios... asta nu ii face sa nu comunice cu oamenii normal
Da mie una imi plac. dar mai ales sa fie seriosi pe langa astea
Mat31new are dreptate, lasa-l d**** de net si iesiti afara, comunicati si voi in lumea reala sa va dispara timiditatea!
Cel mai probabil pe matrimoniale iti vei gasi jumatatea.
Nici eu nu am, diferenta intre noi 2 este ca eu sunt putin romantic dar nu timid.
Mie. dar am numai 14 ani..si nu vreau prieten. Dar mi-ar placea sa fim prieteni. daca vrei.Nu credeam ca mai exista baieti timizi.In orice caz daca exista sunt putini din pacate.
Inseamna ca si acei baieti erau speriati de bombe si atunci de asta sau speriat si de tine, dar asta nu inseamna ca toti sunt la fel.Si eu sunt un baiat destul de timid si am avut o gramada de prietene care mai decare cu tupeul mai mare, dar eu am luat partea buna la toata treaba asta.Am invatat si eu sa fiu ceva mai tupeist.
Si eu sunt timid, si iubesc o fata care nu simte acelasi lucru. sunt romantic timid fetele cu care mai discut spun ca sunt ca si un psiholog... dar sa nu incerci sa iti cauti persoana dorita pe mess sau internet. Nu stii cine se ascunde in sufletul unei persoane pana nu o intalnesti. Am 17 ani si sincer simt ca nu o sa mai iubesc pe nimeni decat pe aceasta fata, care mai nou si-a gasit perechea. Char daca imi e greu incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca la fel de spontan cum a aparut ea, asa va aparea si o fata care sa ma aprecieze pentru ceea ce sunt. Pana atunci nu o sa fac decat sa ii ajut pe cei care au nevoie de sfaturi...
Sincer fiecare baiat e diferit, nu sunt toti trasi la xerox, nu e rau sa fi timid uneori e chiar un atuu.Eu sincer sunt mai timida de fel, si de exemplu atunci cand mi-e rusine, foarte rusine ma inrosesc.(si nu imi place deloc asta). Dar asta e m-am obisnuit cu ideea, pe mine ma cam iau prietenii peste picior pentruc a sunt prea,, cuminte", timida, si mai putin tupeisa.Sunt genul mai romantic si putin tupeista...Nu te descuraja vei gasi pe cineva potrivit pentru tine, mai devreme sau mai tarziu ca doar nu intra zilele in sac.
Si eu sunt timid ca tine.Cand vorbesc cu majoritatea persoanelor (fete dragute) nu stiu ce sa spun si ma balbai... Oricum, trebuie sa prinzi curaj si cu timpul iti trce timiditatea. Oricum bafta.
NU! mie imi plac baietii retrasi ceexact cum sunt emo cum se comporta ei retrasi intelegi?
Baietii timizi imi inspira ceva bun (asta-i parerea mea) si baietii romanticii :* Aww sunt baietii ce te vrajesc X3 dar nu mereu Hey, tu semenii cu iubitul meu de pe Facebook, mai mare decat mine 6 ani vrea si el fete viruale XD WAKE UP TO LIFE
Salut, mie imi plac baetii daca sint romantici indiferent de sint sau nu timizi
anonim_4396 întreabă: