Când eram la liceu îmi plăcea foarte tare un băiat mai mare cu un an. Era cel mai dorit băiat din lşcoală şi când m-a invitat la o plimbare în parc am fost cea mai fericită din lume. Mi-am cumpărat special pentru asta o bluză mai subţire şi transparenta, o fustă scurtă şi „cel mai cu push up" sutien pe care l-am găsit.
Ne-am plimbat puţin prin parc, apoi am zis să ne aşezăm pe o bancă. Cum tocmai plouase şi banca era udă, el s-a oferit să mă ţină în braţe, ca să nu-mi ud fusta. Bineînţeles că eram topită toată, mai ales când am văzut că întinde gura să mă sărute. În toiul sărutului l-am auzit că geme. Mi s-a părut cam ciudat.
Când a zis şi „Au!" mi-am dat seama că nu gemea din motivul pe care l-am bănuit eu. Când m-am îndepărtat puţin am văzut că o sârmă de la sutienul minune îmi ieşise prin bluză şi i înfipsese în gât. Nu era o rană gravă, dar avea puţin sânge pe gât. Am scos repede un serveţel şi l-am şters. Bietul de el n-a zis nimic, dar mie îmi venea să intru în pământ de ruşine. Evident că nu mai port sutien cu sârme la întâlniri.
? esti super funny si creativa, sincer! M-ai facut pe bune sa rad... nu pot sa-mi dau seama daca este o gluma sau nu dar amuzant a fost oricum chiar daca pentru tine posibil putin jenant momentu
) foarte amuzant. Bine ca nu l-ai omorat?
Dar te-ai repezit la el sau cum de ai reusit sa il impungi cu sarma aia, in asa hal incat sa i-o infigi in gat?
Eu am pierdut o relatie din cauza ca am fost prea posesiva si geloasa, asa ca fetelor aveti grija cu asta, dati-i partenerului libertate ca tinandu-l doar langa voi il faceti sa plece singur. Nebune sa-l tina doar langa el gaseste oriunde, o tipa care sa-i inteleaga nevoia de spatiu si sa i-l ofere cand are nevoie e mult mai rara si apreciata cand e gasita.
Gandesti foarte bine. Apreciez chair ai dat niste sfaturi utile totusi greu de pus in practica cand iubesti
Stiu, dar nu e chiar atat de greu cum pare, cu partenerul actual fac asta si e o relatie foarte echilibrata si pozitiva pentru amandoi, ne acordam spatiu reciproc cand avem nevoie.
Da conteaza foarte mult ca partenrul sa isi cunoasca limitele. Bine asa