Pererea mea :
Prietenia poate fi inteleasa ca o unitate de sentimente, simpatii, idei comune sau mai putin comune, de principii prin care se apropie doua sau mai multe persoane.
Prietenia poate fi inteleasa ca o profunda apropiere sufleteasca. Oricine doreste sa aiba un prieten bun, caruia sa i se poata destainui. Dar cati dintre noi il poate asculta cu tot sufletul si poate chiar ajuta pe acel "timid"? Timiditatea este o infirmitate. De multe ori relatia de prietenie dintre doua sau mai multe persoane este luata in ras de catre ceilalti. Este de ajuns o privire pentru ca sincerul sentiment de simpatie sa incolteasca. De ce nu stim cu totii sa apreciem prietenia adevarata cu ochii sufletului si nu doar a fizicului? "Un om frumos este o bijuterie care in timp se uzeaza, iar un om bun este si ramane vesnic o comoara."
De cine ne ascundem oare? De noi insine. Oare intelegem toti sensul cuvantului prietenie? A fi prieten nu inseamna numai distractie si bani. Asta in niciun caz nu este o prietenie
M~am straduit! Fundita? :*
Pai cred ca suntem vreo 300 pe aici. Mai degraba trebuia intrebat. Care dintre voi...
Cred in "prietenie adevarata" da cred ca este foarte greu de gasit, insa daca cu adevarat o vei gasi vei avea o viata mai frumoasa
Eu cred.Viata iti da mai multe optiuni si sunt persoane care desi nu au avut un prieten adevarat cred pentru ca restul vor credea numai dupa ce vor avea parte de ea
Mda. când credeam că am găsit-o. tadam. mă vorbea pe la spate. Dacă se ia de viaţa mea înseamnă că nu are viaţă. Şi în plus am o prietenă cu care mă înţeleg de minune şi este sinceră cu mine..este mama mea.[]
Cand spun prietenie adevarata, ma refer la o persoana caruia sa-i spun aproape totul, sa ma inteleaga, sa ma sustina, sa nu rada de ideeile mele, sa nu ma barfeasca..si asa mai departe, de fapt toti ne dorim asta...ideea este ca as as fi vrut ca persoana asta sa fie o fata de o seama cu mine, sau mai mare. singura persoana caruia ii povestesc totul, care ma sustine neconditionat, ma iubeste, ma incurajeaza este iubitul meu. dar mi-as fi dorit si o prietena.am avut "prietene" multe dar care nu au fost bune decat sa mergem sa ne distram, sa rade de celelalte si de prietenii lor. iar asta am urat, daca pot spune asa, la ele.
Sa ai grija de ea...va fi singura care iti va vrea mereu binele in orice situatie.