| alex495 a întrebat:

Cativa pasi sa agati tipe pe Facebook? Nu vreau link uri pls

Răspuns Câştigător
| anss23 a răspuns:

In primul rand trebuie sa ai un profil ok, adica cel putin 2-3 poze clare cu tine si sa postezi lucruri interesante, melodii din cand in cand etc.Profilul tau e practic cartea ta de vizita cand dai cerere cuiva si doar de el depinde la inceput daca fata aia isi va face o impresie buna sau proasta despre tine.Si sa nu dai cereri la nimereala, adica sa ai macar 2-3 prieteni in comun cu pers. respectiva pentru ca e ciudat rau ca fata sa primesti o cerere de la un tip cu care nu ai absolut nicio legatura.Intai da-i cateva like-uri si ca sa intri in vorba cu ea asteapta sa posteze ceva anume,gen o melodie care iti place si tie sau daca aveti vreun interes comun, cu asta poti deschide subiectul. Dupa o intrebi ce face, de unde e, etc.Cel mai important in momentul in care incepeti sa vorbiti e sa fii putin distant, adica nu trimiti cate 5 mesaje daca ea ti-a scris doar unul, sa nu fii prea insistent. Daca sunteti din acelasi oras dupa ce vorbiti timp de 1-2-3 sapatamani poti aduce vorba sa va vedeti si vezi cum reactioneaza..bafta la agatat!laughing

12 răspunsuri:
| cristinel375 a răspuns:

Nu exista pasi, trebuie sa fii natural si sa exprimi ceea ce ai in suflet si in inima daca iti place de o anume fata, daca vrei doar pentru o noapte, poti sa bagi vrajeli.

| antoniaidk a răspuns:

Las-o balta

| alex495 explică (pentru cristinel375):

Vrajeala aia nu o poti baga cred din prima ca dupa se sperie rolling on the floor. Sunt unii vb nitel pe mess, si dupa 5 min ii suna. Cum reusesc asa repede? ( stiu ca aia nu i relatie serioasa)

| cristinel375 a răspuns (pentru alex495):

Depinde daca-i si place de tine, aia care vorbesc 5 minute pe mess si dupa se intalnesc nu te gandi ca au farmece baietii, le plac la fete de ei, pur si simplu.

| GeorgeBerbec a răspuns:

Da-le furie la poze. Daca o sa te intrebe in privat de ce ai facut-o lungeşte vorba. Poate va conbinati.

| Adry05 a răspuns:

Ii plac pentru ca au carisma si le vin natural subiectele de conversatie nu intreband pe TPU cum sa vorbeasca cu o fata

| T0T a răspuns:

Pașii ăia nu există. Cu pașii prin care ai vrea tu să faci asta atingi doar un lucru și ăsta nu e fundurile lor, ci penibilitatea.

| Daniel9988 a răspuns:

Cea ce vrei sa faci tu se numeste magarie.Adica golaneala.Agati fete pe Facebook, care saracele poate chiar te simpatizeaza, le schimbi un dupa alta mai ceva ca hainele.Plus ca o fata care se lasa agatata pe Facebook va fi mereu o haimana, scuza-mi expresia dar nu am gasit cv mai frumos.

| alex495 explică (pentru Daniel9988):

Am si specificat ca nu vreau relatii serioase. Doar vreau si eu acolo cateva,, tips and tricks". Si specific, pur si simplu gasesc una pe Facebook, nu ma cunoaste, ce sa i zic sa o agat cat mai usor? Cateva topic uri de discutie, cat de direct pot fi? Chestii de genul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pasul 1 nu agăța niciodată pe Facebook.

| Daniel9988 a răspuns (pentru alex495):

Adica sa pacalesti fetele.MAGAR.

| alex495 explică (pentru Daniel9988):

Nu pacalesti pe nimeni. Pur si simplu sa le agati, cum le agati afara, as fi vrut sa stiu cum sa le agati pe Facebook, dar na, voi raspundeti de an *** pentru tricoul/cana/sau ce primesti daca ai cele mai multe raspunsuri intr o zi.