In primul rand trebuie sa ai un profil ok, adica cel putin 2-3 poze clare cu tine si sa postezi lucruri interesante, melodii din cand in cand etc.Profilul tau e practic cartea ta de vizita cand dai cerere cuiva si doar de el depinde la inceput daca fata aia isi va face o impresie buna sau proasta despre tine.Si sa nu dai cereri la nimereala, adica sa ai macar 2-3 prieteni in comun cu pers. respectiva pentru ca e ciudat rau ca fata sa primesti o cerere de la un tip cu care nu ai absolut nicio legatura.Intai da-i cateva like-uri si ca sa intri in vorba cu ea asteapta sa posteze ceva anume,gen o melodie care iti place si tie sau daca aveti vreun interes comun, cu asta poti deschide subiectul. Dupa o intrebi ce face, de unde e, etc.Cel mai important in momentul in care incepeti sa vorbiti e sa fii putin distant, adica nu trimiti cate 5 mesaje daca ea ti-a scris doar unul, sa nu fii prea insistent. Daca sunteti din acelasi oras dupa ce vorbiti timp de 1-2-3 sapatamani poti aduce vorba sa va vedeti si vezi cum reactioneaza..bafta la agatat!
Nu exista pasi, trebuie sa fii natural si sa exprimi ceea ce ai in suflet si in inima daca iti place de o anume fata, daca vrei doar pentru o noapte, poti sa bagi vrajeli.
Vrajeala aia nu o poti baga cred din prima ca dupa se sperie . Sunt unii vb nitel pe mess, si dupa 5 min ii suna. Cum reusesc asa repede? ( stiu ca aia nu i relatie serioasa)
Depinde daca-i si place de tine, aia care vorbesc 5 minute pe mess si dupa se intalnesc nu te gandi ca au farmece baietii, le plac la fete de ei, pur si simplu.
Da-le furie la poze. Daca o sa te intrebe in privat de ce ai facut-o lungeşte vorba. Poate va conbinati.
Ii plac pentru ca au carisma si le vin natural subiectele de conversatie nu intreband pe TPU cum sa vorbeasca cu o fata
Pașii ăia nu există. Cu pașii prin care ai vrea tu să faci asta atingi doar un lucru și ăsta nu e fundurile lor, ci penibilitatea.
Cea ce vrei sa faci tu se numeste magarie.Adica golaneala.Agati fete pe Facebook, care saracele poate chiar te simpatizeaza, le schimbi un dupa alta mai ceva ca hainele.Plus ca o fata care se lasa agatata pe Facebook va fi mereu o haimana, scuza-mi expresia dar nu am gasit cv mai frumos.
Am si specificat ca nu vreau relatii serioase. Doar vreau si eu acolo cateva,, tips and tricks". Si specific, pur si simplu gasesc una pe Facebook, nu ma cunoaste, ce sa i zic sa o agat cat mai usor? Cateva topic uri de discutie, cat de direct pot fi? Chestii de genul.
Nu pacalesti pe nimeni. Pur si simplu sa le agati, cum le agati afara, as fi vrut sa stiu cum sa le agati pe Facebook, dar na, voi raspundeti de an *** pentru tricoul/cana/sau ce primesti daca ai cele mai multe raspunsuri intr o zi.