Ei bine, sunt convinsa ca toti trecem prin asta si nu numai o data. Eu de exemplu am o prietena extrem de buna, dar m-a dezamagit de foarte multe ori si exista ceva intre noi care nu ma lasa sa o uit. ma leaga ceva de ea. Nu stiu ce anume, nu imi pot da seama, dar avem o prietenie solida si pot spune ca la un moment dat poti inghitii orice. Dar oare cat? In fine.
Da stiu senzatia aia cand nimeni nu mai are incredere in tine deoarece cineva scoate un zon nu prea placut si tot te cred o mincinoasa desi nu este adevarat.
Mdea probabil te simti singura in ultimul timp. prietenii, sprijin?> bleah atunci cand nu te astepti, cand esti la pamant, iti mai dau si ei o lovitura!
Am avut persoane speciale ma rog pe care eu le'am considerat speciale dar am constatat ca nu se merita sa le consideri asa, in fine singura persoana speciala pentru mine este mama, restul doar cunostinte!
ai dreptate cand zici ca majoritatea iti spun "Nu-ţi face griji, va fi bine!", dar nu sunt de acord cu tine in prima parte,, Nu este rău să cauţi sprijin în ceilaţi prieteni, cam este...
bft :*!
Cate demente cu creierul cat o aluna se simt mari poete? Cat de bolnava trebuie sa fii ca sa citesti conversatiile altcuiva? Daca se intampla sa descoperi chestii nasoale spuse despre tine, e vina ta ca ai pus botul.
Ce text inspirațional, mulțumim că ne deschizi ochii cu inteligența ta!
Acum serios, dacă ți-ai prins prietenul că te vorbea pe la spate în conversațiile lui, atunci ți-o meriți. Trebuie să fii idiot să umbli în conversațiile private ale altuia.
Nu şi dacă respectiva persoană îţi dă voie să faci acet lucru. Vezi, tocmai ca să nu apară personaje ca tine am încercat să fac o descriere frumoasă a prieteniei. Păcat că te laşi păcălită de cuvinte frumoase fără să pătrunzi în adâncul lor.
Buna.
Heh, chestii d-astea cred ca mi s-au intamplat de prea multe ori. Vorbeam odata cu *cea mai buna prietena* pe mess si mi-a spus sa * o ajut * sa dea ignore cuiva... Si cand am intrat, am vazut ceva ce nu trebuia sa vad ^^. Asculta, persoane false vor exista mereu. Eu acum cateva zile m-am certat [ bine, la figurat, ca ea mai mult s-a certat, eu ascultam mirata persoana in care am avut atat de multa incredere...] cu o prietena pe care am iubit-o enorm, alta greseala evident. Stiu cum te simti, cred ca toti am fost tradati macar o data, lucrul cel mai rau este ca persoana care te-a tradat este chiar cea pentru care ai renunta la tot doar ca sa o ajuti. Eh, asta e. Asta m-a invatat sa nu am incredere in nimeni, oamenii vin, pleaca, este viata ta si tu esti pe primul loc, nu trebuie sa te atasezi de nimeni. Mda, ce bine ar fi .
Cred ca acum acord foarte mult timp unei persoane ca sa imi demonstreze ca merita increderea mea, si asta iti sugerez si tie. Prefer sa am o singura prietena decat 10 care ma vorbesc pe la spate. Am pierdut peste 20 de prieteni din cauza * descoperirilor * si nu regret nimic.; D
Tot n-aș avea ce să caut în conversațiile lui. De ce aș "pătrunde în adâncul cuvintelor"? Nu știu de unde ai tras tu concluzia că m-aș lăsa păcălită. În orice prietenie există un interes, oricare ar fi el.
Mie mi s-a intamplat asta chiar astazi.Dar mi s-a spus in fata niste chestii total neadevarate.Nu mai poti avea incredere in nimeni .
RheaLustzig întreabă:
alexandramara întreabă: