anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Caut prieteni adevarati. Cum ii pot gasi? Ma poate ajuta cineva? Am 48 de ani, sunt casatorita si il iubesc foarte mult pe sotul meu.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu caut prieteni adevarati...printre cei cunoscuti prieteni, frati, vecini, uneori se pot naste invidii vizavi de tine de genul `uite ma ce are ea sau el`si eu nu. Eu am 55 ani si 2 fete casatorite minunate un nepotel ca 10 ani, sotul a decedat de mult, sunt singura. DACA DORESTI EU POT FI UN PRIETEN ADEVARAT

84 răspunsuri:
| wizard_cristi a răspuns:

Cauta printre cunostinte. Este mai usor asa pentru ca cei pe care ii cunosti au deja ceva in comun cu tine. Ai copii, imprieteneste-te cu mamele lor, ai vecine cu care te intelegi, invita-le la o cafea la tine si discutati mai mult, ai colege de serviciu, invita-le in oras. Nu-ti fie teama, esti posibil introvertita si de aceea iti faci prieteni mai greu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

O rog pe doamna ca mi-a scris mesajul: ''si eu caut prieteni adevarati...printre cei cunoscuti prieteni, frati, vecini, uneori se pot naste invidii vizavi de tine de genul `uite ma ce are ea sau el`si eu nu. Eu am 55 ani si 2 fete casatorite minunate un nepotel ca 10 ani, sotul a decedat de mult, sunt singura. DACA DORESTI EU POT FI UN PRIETEN ADEVARAT'' sa-mi dea adresa ei de email pentru a putea vorbi cu ea, bineinteles daca vrea...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

daca ai posibilitatea, cauta sa te inscrii la grupuri de dezvoltare personala. inveti lucruri noi, si cunosti o gramada de oameni interesanti. in plus, intr-un grup de genul asta atmosfera este foarte deschisa si sincera, poti fi sigura ca oamenii pe care ii cunosti acolo vor fi "seriosi" daca va imprieteniti. iesi la un suc cu cineva din grup si prieteni de-ai lui, si uite asa incepe sa se largeasca cercul de cunostinte, astfel incat iti dai sanse sa ajungi sa-i cunosti si pe cei care iti pot deveni prieteni adevarati. daca mi se permite, iata site-ul celor la care am participat eu la astfel de grupuri: www.amaneser.ro. sunt seriosi si foarte profi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

cei care te sustin atunci cand iti este greu si te ajuta cand tu nu mai poti face nimica inseamna ca iti sunt prieteni adevaati.Prieteni adevarati nu sunt usor de gasit dar nici nu exista multi

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Gaseste-ti noi prieteni prin internet. Nu te comporta urit cu acel prieten daca nu vrei sa-l pierzi, ca pe urma o sa suferi tot tu.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Danirla cei mai buni prieteni sunt cei care te iubesc neconditionat adica parinti pe primul loc copii cit sunt mici apoi un sot daca te iubeste si nu celpe care il iubesti numai tu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daniela se pot gasi uneori cu greu prieteni adevarati, pe care sa nu-i doara fericirea unora. Mi-a placut si mie raspunsul anonim deoarece prezinta realitatea exista cu adevarat asemenea indivizii. Eu sunt patita si datorita lor cei 2 copii ai nostri au de suferit. Dar am un sot minunat si cu ajutorul bunului Dumnezeu vom trece peste toate. Daca mai ai nevoie de o prietena sint disponibila.Am 41ani, 2 baietii nazdravani.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pot sa spun ca nu am aceeasi varsta avand doar 16 ani dar si eu caut prieteni adevarati sau poate doar parteneri adevarati de distractie? un lucru il stiu sigur, nu pot avea incredere totala in nimeni pentru ca risc sa fiu dezamagita

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu inteleg de ce atat doamna de 41 de ani, cat si domnisoara de 16 ani, vor sa aiba prieteni adevarati si vor sa fie cuiva prieten adevarat, dar se semneaza "anonime". Intre prieteni ar trebui sa existe incredere pentru inceput, macar pentru nume... Am mai primit raspunsuri de genul: "DACA DORESTI EU POT FI UN PRIETEN ADEVARAT" (este un citat dintr-un raspuns, reprezinta o invitatie la o prietenie-nu se intelege asa?) dar nici nu m-a contactat, nici nu a incercat macar sa ia legatura cu mine... sau sa iasa din "anonimat"... Decat sa trimiteti raspunsuri "anonime" la aceasta intrebare, mai bine nu le mai trimiteti! Multumesc...

| eumi a răspuns:

Prietenii nu se cauta. uneori, in anumite imprejurari sau evenimente, se leaga prietenii de nezdruncinat, alteori, trebuie sa treaca foarte mult timp sa-ti dai seama ca cineva iti este prieten.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am spus intr-un mesaj anterior ca nu mai vreau raspunsuri anonime. Unele au fost scrise cu caracter injurios sau obscen. Chiar, nu aveti ce face?

| ionel0909 a răspuns:

Si eu imi caut prietena dar am 21 ani sunt greu de gasit prieteni buni la ora actuala iar fata de 16 ani care vrea distractie asa a fost ea de mica pai daca la 16 ani deja face de toate ce sa mai spun de ea ca ea nu iubeste de frica s anul fie dezamagita si pentru asta trebuie sa se prostitueze cam asa ceva insemna distracti acum pai dac ase uita numia l abaieti frumosi si cu bani e normal ca baietii astia nu sta cu o singura fata ca doar nu e zana sa mai cauti si tu eu caut o prietena si nimeni nu ma crede ca sunt sincer de ce?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Intra pe neogen.ro si acolo iti faci sute de prieteni din toate categoriile

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna? vrei sa vb?

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna,
As dori sa vorbim. Imi poti scrie pe "privat" pentru datele de contact. Poate ne vom imprieteni... happy nu se stie happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut sunt cristina din moldova am 20 ani vreau sati fiu prietena

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Salut Cristina din Moldova. Imi poti scrie la: daniela.constantin@gmail.com

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Buna! Ma numesc Mioara, am 46ani, sunt singura, am nevoie de un prieten(a).

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Anonim- un prieten adevarat il gasesti langa tine. E chiar sotul tau. Nu cauta in alta parte, n-ai sa gasesti.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scuza-ma Daniela dar eu stau de 10 ani in Italia.Cred ca e normal a uita putin la gramatica.

| dadria a răspuns:

Buna! Ma numesc Daniela, am 49 ani, sunt casatorita si nu il iubesc pe sotul meu.Ma simt tare singura, mai ales ca prietena mea (cu care am impartit totul de pe clasa a V-a) m-a dezamagit si am scos-o din suflet.Am o nevoie acuta de prietene, de persoane cu care sa pot impartasi bucurii si tristeti, carora sa le fiu (si sa-mi fie)sprijin la greu.sa nu ma judece, dar, sa ma critice cand gresesc.Doamne,e mult ce cer? In copilarie am fost un copil retras si cuminte, care si-a legat sufletul de o singura persoana.Am dat tot in prietenia asta. M-a secat insa nu daruirea mea, ci dezamagirea pe care mi-a produs-o acum, dupa atatia ani.Credeam ca prietenia mea valoreaza mai mult decat functiile sotului ei.banii.
Asa ca, si eu caut prietena adevarata.Ma aude cineva?
Aaaa.am uitat, sunt din Cluj. dar nu ma deranjeaza sa am prieteni oriunde in tara.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

DUMNEZEU sa va paziasca de primejdii şi de rele eu tot caut prietene moldovence

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ceao dar dc esti casatorit dc iti trebuie prieteni? eu te pot ajuta:D
Pe www.pulso.ro

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Felicitarile mele pentru tine daniela ca ai reusit sa descoperi iubirea si cand viata o sati mai dea lovituri, nu te lasa invinsa caci ai cu cine sa le treci.veronik21`

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dar te intrebi el te iubeste

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si eu am 48 de ani vreau sa devenim prietene ma numesc liliana si lucrez in italia

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu iti pot o fi oprietena adevarata, daca vrei.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Prieteniile nu rezista crizei de orice fel,
incep sa cred ca prietenii de nadejde sunt de fapt dusmanii
si eu caut prieteni dar slabe sanse

| dgvfm a răspuns:

Permite-mi sa spun cat de frumoasa esti, sincer, este, un compliment, vrei sa ne cunoastem sa discutam? uite, idul meu de mess este dumi_dumitrescu2000, cu respect george.

| dgvfm a răspuns:

Permite-mi, sincer, vrei sa ne cunoastem, sa discutam, uite te rog, am sa-ti las idul meu de mess, care, este, urmatorul, dumi_dumitrescu2000, cu respect te puuuuup. {}