Si eu caut prieteni adevarati...printre cei cunoscuti prieteni, frati, vecini, uneori se pot naste invidii vizavi de tine de genul `uite ma ce are ea sau el`si eu nu. Eu am 55 ani si 2 fete casatorite minunate un nepotel ca 10 ani, sotul a decedat de mult, sunt singura. DACA DORESTI EU POT FI UN PRIETEN ADEVARAT
Buna, sunt Diana, am 45 ani si eu sunt singura, absolut foarte singura si e destul de greu cand nu ai cu cine schimba o vorba, sau sa ai incredere nemasurata in cineva.Cred ca e dificil sa mai gasesti persoane sincere si dezinteresate care ar vrea sa-ti fie prieteni cu adevarat.
Ma bucur pentru tine si as vrea si eu multi inainte. mi-as dori sa il pot vedea pe varul meu care e in cer acolo sus... te pup dulce:* m-a dus la o stare rea si inchisa acum caut pe cineva sa imi deschida sufletu daca vrei sa vb ma contactezi la giany_love_199 te pup dulce daniela
Buna daniela daca vrei eub pot fi una din prietenele adevarate pe care le cauti e foarte greu sa-ti gasesti prieteni adevarati in prezent eu sunt departe de tara de parinti si tare imi e greu de 6ani nu mi-am mai vazut parintii si sunt dornica sa am prieteni sa vorbesc limba materna daca vrei scrie-mi pe adresa se e-mail
Buna daniela eu pot sa-ti fiu una din prietenii adevarati pe care-i cauti ca in prezent cu greu mai gasesti prieteni adevarati sunt analia si daca vrei sa fim prietene scrie-mi pe adresa wwwanalia@yahoo.com
Stiu ca sunt doar o fata de numai 12 ani.Adesea ma gadesc sa le fac un test prietenilor mei. Le spun un mare secret(de fapt o minciuna) si il rog sa nu mai zica.Rog un alt prieten, dupa ce ii spun toata povestea, sa o intrebe despre acel lucru. Daca e prieten adevarat nuva spune.Ar trebui sa incercati si dumneavoastra.
Pentru cel sau cea care a dat raspunsul anonim din 15 apr:
Dintre toti cei care accepta sa fie prietene/prieteni cu mine, vor ramane doar cativa. Se pare ca pentru tine prietenia inseamna ceva de "ce scop ascuns am, daca am un sot pe care il iubesc". Pur si simplu vreau sa am prieteni adevarati. Daca te deranjeaza nu mai raspunde la asemenea intrebari.
Pentru cine e in aceeasi situatie ca doamna. intrati aici:
http://caut-prietene-adevarate.blogspot.com/......arate.html