Si eu caut prieteni adevarati...printre cei cunoscuti prieteni, frati, vecini, uneori se pot naste invidii vizavi de tine de genul `uite ma ce are ea sau el`si eu nu. Eu am 55 ani si 2 fete casatorite minunate un nepotel ca 10 ani, sotul a decedat de mult, sunt singura. DACA DORESTI EU POT FI UN PRIETEN ADEVARAT
Inteleg ce simti cand zici ca ai nevoie sa vb cu alt fel de prieteni! Uneori e mai usor sa te confesezi unui strain decat colegei sa prietenei care nu face decat sa te sape pe la spate! Poate un strain iti va da sfatul, sau inthelegerea pe care nu le poti primi de la prietenii care vor spune:ti am zis ca asa va face?
Permite-mi sa spun cat de frumoasa esti, sincer, este, un compliment, vrei sa ne cunoastem sa discutam? uite, idul meu de mess este dumi_dumitrescu2000, cu respect george.
Permite-mi, sincer, vrei sa ne cunoastem, sa discutam, uite te rog, am sa-ti las idul meu de mess, care, este, urmatorul, dumi_dumitrescu2000, cu respect te puuuuup. {}
Buna daniela daca vrei eub pot fi una din prietenele adevarate pe care le cauti e foarte greu sa-ti gasesti prieteni adevarati in prezent eu sunt departe de tara de parinti si tare imi e greu de 6ani nu mi-am mai vazut parintii si sunt dornica sa am prieteni sa vorbesc limba materna daca vrei scrie-mi pe adresa se e-mail
Buna daniela eu pot sa-ti fiu una din prietenii adevarati pe care-i cauti ca in prezent cu greu mai gasesti prieteni adevarati sunt analia si daca vrei sa fim prietene scrie-mi pe adresa wwwanalia@yahoo.com
Si eu imi caut prietena dar am 21 ani sunt greu de gasit prieteni buni la ora actuala iar fata de 16 ani care vrea distractie asa a fost ea de mica pai daca la 16 ani deja face de toate ce sa mai spun de ea ca ea nu iubeste de frica s anul fie dezamagita si pentru asta trebuie sa se prostitueze cam asa ceva insemna distracti acum pai dac ase uita numia l abaieti frumosi si cu bani e normal ca baietii astia nu sta cu o singura fata ca doar nu e zana sa mai cauti si tu eu caut o prietena si nimeni nu ma crede ca sunt sincer de ce?
Un raspuns la intrebarea dumneavoastra gasiti pe site-ul www.e-dezvoltarepersonala.com
Acest site este creeat special pentru cine cauta si doreste sa obtina prieteni de calitate!
O seara buna
Buna si eu sunt casatorita si imi iubesc sotul dar nu am prieteni cu care sa vorbesc, daca vrei putem sa ne anprietenim
Cand crezi ca viata ta nu mai are rost, si parca nicio cale de iesire din situatia ta nu mai exista, cand esti disperat(a) si ranit(a), si viitorul e intunecat, sa stii, prieten drag, ca este Cineva care se gandeste la tine si vrea sa te ajute... El a murit si pentru tine. Este Domnul Isus Hristos, Fiul lui Dumnezeu. Cheama-L in ajutor pe El... http://www.caleamantuirii.blogspot.ro
Buna! Ma numesc Daniela, am 49 ani, sunt casatorita si nu il iubesc pe sotul meu.Ma simt tare singura, mai ales ca prietena mea (cu care am impartit totul de pe clasa a V-a) m-a dezamagit si am scos-o din suflet.Am o nevoie acuta de prietene, de persoane cu care sa pot impartasi bucurii si tristeti, carora sa le fiu (si sa-mi fie)sprijin la greu.sa nu ma judece, dar, sa ma critice cand gresesc.Doamne,e mult ce cer? In copilarie am fost un copil retras si cuminte, care si-a legat sufletul de o singura persoana.Am dat tot in prietenia asta. M-a secat insa nu daruirea mea, ci dezamagirea pe care mi-a produs-o acum, dupa atatia ani.Credeam ca prietenia mea valoreaza mai mult decat functiile sotului ei.banii.
Asa ca, si eu caut prietena adevarata.Ma aude cineva?
Aaaa.am uitat, sunt din Cluj. dar nu ma deranjeaza sa am prieteni oriunde in tara.
Prieteni adevarati se gasesc greu. Prieteni falsi,se gasesc atunci cand au nevoie de tine. Daca sentimentul iubirii sotului tau, este la fel de puternic ca si al tau, atunci iti este cel mai bun prieten.
Buna caut prieteni pentru un sfat sunt suparata am tinut si eu la cineva el m-a parasit si nu pot sami revin deloc ce as putea sa fac im cazul asta pup