Buna pai m-a invatat multe nu stiam cum sa-mi pun absorbantul eram si mica...si eu ma simteam asa de mandra ca devenisem o ''domnisoara''
Mi-a dat diverse sfaturi dinainte să îmi vină. Întâmplarea însă, a făcut ca ciclul să îmi vină pe nepregătite, când nu aveam parte de vreo prezență feminină prin preajmă. Primul lucru pe care l-a făcut mama atunci când i-am spus ca mi-a venit, a fost să îmi arate cum se "pune" absorbantul.
Pai mi-a dat sfaturi... si bine inteles ca i-am zis ca stiu cum sa folosesc absorbantele ( P.S. aveam 11 ani) si cam atat..papa
Normal ca o mama ar vorbi civilizat, procedand asa:dandu`i sfaturi fetei, indrumand`o pentru ca ea e matura si e trecuta prin viata
Mamaa ce intrebari de *** puneti ia mai fato si intreab-o pe ma.ta ce trebuie sa faci cand iti va veni. ca no sa te omoare daca ii zici mama mi.a venit ciclu daca te duci si zici mama sunt insarcinata atunci o sa te omoare nu acu...
Bună.
Mie mi-a dat o grămadă de sfaturi, cum să-mi așez abosrbantul, să port haine pantalonii în culori închise ca să nu se întâmple vreun incident.Ca orice mamă, nu?
Pa, pa.
Bună.
A fost prima persoană care mi-a spus ce se întâmplă cu organismul unei fetițe după vârsta de 12 ani și până la 14 ani, perioada când ea trebuie să vină. Mi-a explicat cu lux de amănunte și acum îi mulțumesc pentru sfaturile care le-am primit de la ea, chiar dacă nu o mai am în viață.
Mama a fost confidenta mea, prietena mea, în ea am avut încredere deplină, nu mi-a trădat sentimentele.
Pa, pa.
Pai mama s-a pus pe plans mai intai ca cica e prea devreme eu sunt doar un copil si dupa m-am descurcat singura pentru ca stiam dinainte.
Asa am patit si eu cu fiimea A venit saracuta la mine si-mi zice: auzi iti zic ceva da sa nu bocesti( ma stie mai sensibiloasa ). Eu cand am auzit m-a luat cu lesin.M-a bufnit plansul, nu-mi venea sa cred ca fetita mea s-a facut mare.Noi mai vorbisem despre asta, stia destule lucruri dar nu era ca atunci cand se intampla pe viu. A doua zi I-am luat un cadou frumos printre care si o bratara. Plus o groaza de absorbante sa nu stea ea sa aiba grija lor. Cam asta a fost.
E mai greu prima oara, pana te acomodezi. Mama nu prea voia ca eu sa cresc, dar unele lucruri se intampla in ciuda vointei
Ce intrebare tampita
ce sa faca, m-a trimis la magazin sa i-au paine.
Pai meu am vazut atunci cand m-am dus la baie si primul lucru pe care l-am facut a fost sa incep sa plang ))) si am strigat "maaaammaaaaa"(mama era la bucatarie), a venit si cand a vazut ca mi-a venit iar eu plang a inceput sa rada, mama radea eu plangeam, m-a invatat cum sa imi pun tamponul bla bla bla si gata. frumos nu? )
ralucaaadobre8 întreabă: