| Silenceforme a întrebat:

Ce ai face daca iubitul vostru ar prefera sa vorbeasca cu alte femei pe messenger,pe diverse site-uri le spune ca e singur si isi cauta iubita si asta in loc sa vorbeasca cu tine,sa petreceti timp impreuna? Ce ai face daca el te-ar minti ca e ocupat si ar face asta?

Eu sunt in situatia asta si nu stiu ce sa fac,sunt impartita sad Tin la el,dar nu stiu daca el tine la mine, nu-mi arata si nici nu-mi dovedeste asta prin tacere si faptul ca refuza sa discutam despre acest subiect si ma acuza pe mine ca nu stiu sa comunic.

5 răspunsuri:
| Zenithf a răspuns:

Eu, daca as fi femeie si m-as respecta un pic macar, mi-as face bagajele.
Stii care este riscul? Daca te multumesti cu atata, va veni o zi in care tu vei avea o talie nu tocmai de invidiat (mie gravidutele mi se par sexy, dar multi barbati is... nu stiu cum sa zic mai bine) si el va umbla cu alta.
Perspectiva fermecatoare. straight face

| Someonewhoappreciatelife a răspuns:

Cred că ar fi bine să te detaşezi de propriile semtinente şi să analizezi dacă el îţi dovedeşte că te iubeşte sau îţi dă motive întemeiate pentru care să-l iubeşti. O relaţie trainică se clădeşte nu doar cu sentimentele dar şi cu raţiunea.

| JulyStorm a răspuns:

Da-l in mm de dobitoc! Fugi cat te tin picioarele, inainte sa mai investesti timp si sentimente in relatia asta. NU se merita!
Si din moment ce stii ce face, e clar ca ai parolele lui... inainte sa pleci strica-i apele cu toate fetele cu care vorbeste.

| vegeta a răspuns:

laughing) ce intrebare proasta asta e clar ca nu-i place de tine si isi cauta alta mai frumoasa iar daca si gaseste tie o sa-ti dea papuci eu unu i-as da eu lui primul papuci asta e trebuie ca e clar trebuie sai dai papuci inainte de sa nu-ti dea el...

| iuliannna a răspuns:

Pai daca nu exista comunicare intr voi nu are rost sa te obosesti sa tot incerci singura o lupta nu poti sa o duci, parerea mea este sa nu mai pierzi timpul cu el ca ai o viata intreaga ca sa iti gesesti perechea potrivita pentru tine :*