| madalina_9445 a întrebat:

Ce ai face daca l`ai prinde pe sotul tau in pat cu alta?

28 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Se poate da si dovada de maxima civilizatie si calm, si se pot prepara 3 cafele, iar apoi, se pot discuta in 3, aspectele care au dus la aceasta situatie delicata!

Abh
| Abh a răspuns:

As bate-o pe aia de i-ar zbura fulgii!

Elianna
| Elianna a răspuns:

N-as garanta integritatea corporala a niciunuia din ei! Depinde cat de iuti sunt!

| Anca a răspuns:

Nu inteleg de ce majoritatea ati scris, ca ati sari la gatul ei.

1. Respectiva e posibil ori sa nu stie, ori sa nu ii pese. Ea n-are marea vina. Pt ca nu ea inseala pe cineva, ci sotul tau.
2. Sotul inseala, sotul a cedat. Si nu-s pe principiul : " Daca catzeaua nu ridica coada ".
Daca ne luam dupa asta, la cate catzele ar ridica coada, toate ar fi regulate de sotzi?!

Eu daca as fi pusa in situatia asta, as ruga-o pe ea sa`si ia frumos lucrurile si sa plece, ca a intrat intr-un mare bucluc si anume e a 3`a persoana in casnicia noastra.

Apoi as avea mare discutie, cearta cu el, dupa care l-as scoate afara din casa.

| Barajag a răspuns:

As lua-o pe respectiva asa dezbracata si as duce-o pe stradabig grinIar pe el l-as lasa, nu cred ca ar mai putea exista ceva intre noi dupa aceasta intamplare.

| BRG a răspuns:

Ca lorena Bobbit.

| psihox a răspuns:

Conversati cu un psiholog, sau cu un preot, dar sa spuneti adevarul, fiecare pentru persoana ei/lui. Scurt pe doi. De ce s-a ajuns intr-o asa situatie?

| eduardd a răspuns:

Dar daca nu l-ai prinde? happy

| liongirl a răspuns:

Buna!`:*
Pai as intra calma in camera, i-as lua curvei aleia toate hainele si i le-as arunca in strada sau mai scurt pe geam, as lua-o la o bataie crunta si as da-o afara din casa dezbracata.
Si pe nenorocitul ala (sa dea Domnu` sa n-am parte de asa specimene) i-as lua bagajul si l-as arunca pe geam si l-as trimite cu curva aia.Si daca incearca sa intre peste mine in casa, cred ca o sa-i joc in picioare pe amandoi la ce nervi as avea...
Bye!`:*

Răspuns utilizator avertizat
| CatalinaBubulina a răspuns:

I-as impusca pe amandoi (am 12 ani)

| Didw a răspuns:

Buna.
Norocu meu ca n-am sotz mai am mult pana sa ma casatoresc. laughing
Bye!

| Aliyaa a răspuns:

As cauta cat mai repede un avocat pentru a demara formalitatile necesare divortuluilaughing

| eneeda a răspuns:

Cert e ca ai multe de facut!
Poti incepe prin a face o lista cu ce trebuie sa faci!
Important e ca pe un om ca acesta nu trebuie sa il mai privesti niciodata...tre sa dispara din viata ta cu desavarsire!
O zi buna!

| ela80 a răspuns:

Draga Madalina eu cred ca trebuie sa stai de vorba cu sotul tau si sa clarifici lucrurile, mai ales daca exista dragoste. Dar de multe ori noi femeele suntem vinovate si aducem persoana de linga noi la asa chestii.Se spune ca daca este destula mincare acasa sotul nu mai merge la restaurant.Noi ca sotii trebuie sa le oferim totul, adica trebuie sa fim in rol de amanta, sotie, gospodina in casa, mama la copii si curva sotului tau. Daca le primeste toate astea atunci nu se ajunge la injelaciune draga mea. Puneti intrebarea de ce a ajuns la injelaciune?, ce i-a lipsit...Primeste cum vrei toate cele scrise dar asta e, eu am mincat piine de asta si-ti spun din experienta

| fosa.poplitee a răspuns:

I-as pune hainele intr-o valiza pe holul blocului! laughing Si i-as lua cheile.

| isa_9377 a răspuns:

Daca as avea un sot si la-s prinde in pat cu alta as face 2 lucruri ba nu 3...

1. o scot pe tipa afara din casa
2. ii cer idiotului de barbatu meu niste explicatii
3. bag divort

stii vorba aia...

,, se uita dar nu se iarta,,,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am 11 ani si nu am sot dar eu l-as da afara si as intenta divort

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu, sincer, nu am de gand sa ma marit!

dar daca s-ar intampla asa asi bate fata aia si l-asi bate si pe,, sotul'' meu, apoi asi divortatongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

I-as impusca pe amandoi...hmmm,acum,ca stau sa ma gandesc, habar n-am pe care primul.laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Multumesc pentru ajutor domnisoara. E topt ce i-as spune.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu n-am inteles de ce lumea foloseste "inseala", cand toti pronuntati "insala"!
Inselati-va, dragilor, toti!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dmonik, data viitoare explica-le pe limba lor, stii ca e greu p-aici.happy

| wanda a răspuns:

Stop cardiaclaughing

| forbidden_1470 a răspuns:

Simplu. L-as impusca.

| lala_1641 a răspuns:

Daca are o amanta inseamna ca nu te considera o sotie buna.
dar depinde de moment...
cred ca este ceva spontan.
daca esti destul de nervoasa sau calma.

| florin_4827 a răspuns:

Ce sai faci e ceva firesc si daca ai nevasta de acum ii dai la buci numai la nevasta, te saturi la un moment dat te mai duci si la alta. Inchide si tu ochii ca doar e inceput de casnicie pana la sfarsit mai e hai succes

| madalyna_5232 a răspuns:

L`as lua frumos de maini m`as uita in ochii lui. i`as zambi frumos.si i`ai da un genunchi unde il doare mai tare.big grincu aia nu am dc sa ma iau de ea.ca nu are nici o vina.nu ea trebuia sa ma uibeasca si sa am incredere in ea...asta daca nu ar fi vreo prietena buna:-sswinking