Depinde cati ani ai, nu poti sa te muti daca nu ai 18 ani. Pentru ca este inca in custodia parintilor.
Daca mama ta se comporta urat cu tine tatal tau nu te poate ajuta? Poti gasi sprijin in el.
Iar despre mama ta incearca sa vorbesti cu ea, incearca sa vezi de ce se comporta asa. Poate este rece cu tine pentru ca vrea sa faca un om din tine sau poate esti doar o povara pentru ea. Dar sunt sigura ca ea te iubeste chiar daca nu e langa tine. Ascult-o si fii mai intelegatoare. Doar de la ea poti afla de ce are comportamentul acesta.
Bafta!
Tu de ce nu te descurci sa iti faci singura de mancare? La varsta ta eu (baiat) ma descurcam singur si chiar imi placea mai mult pentru ca imi faceam ce voiam eu. Venea si prietena mea la mine si ne faceam amandoi papica si era taaaare placut!
Poti sa faci "ciocul mic", sa nu mai sari la cearta din orice, las-o sa zica ce vrea si vezi-ti de ale tale!
Pacat ca eu nici cu o prietena sau prieten nu pot sa merg acas ca ma fac de ****.
Problemele intr-o relatie apar din vina ambelor parti. Incearca sa fii mai intelegatoare si mai maleabila cu mama ta. Normal ar fi fost ca mama ta sa faca acest prim pas pentru ca are o experienta de viata si se presupune ca ar avea mai multa minte. Dar nu strica sa il faci tu.
In primul rand, nu e vina ta pentru ceea ce ti se intampla! Niciun copil nu merita asemenea tratament de la parintii sai, orice ar face el. Data viitoare cand te loveste suna la telefonul copilului 116 111 si spune-le situatia. Vor veni sa faca o ancheta si o pot decadea din drepturile parintesti. Dar cel mai probabil doar o vor speria si ii vor explica cum ar trebui sa se comporte cu tine si ca orice copil are drepturi! Daca nu, da-mi in privat numarul ei de telefin si-o sun eu sa ii explic cum ar trebui sa se comporte o mama!