| Medeya a întrebat:

Ce ar trebui sa faci, ca femeie, sa ai partenerul multumit? Dpdv intim dar si moral?

Răspuns Câştigător
| foxsilver a răspuns:

Daca nu exista iubire, nu exista nici multumire. Oamenii care iubesc, se multumesc cu orice, cu oricat de putin ar primi din partea persoanei pe care o iubeste.
Oricat de mult i-ai oferi unui om, daca nu te iubeste, efortul tau va fi zadarnic.Sunt oameni care se simt fericiti, chiar si numai vazandu-si iubita sau iubitul.
E adevarat, ca cei ce iubesc, vor sa-si dovedeasca in fiecare clipa, iubirea, si tot nu li se pare indeajuns.
Pentru astfel de oameni, exista intotdeauna inspiratie ca sa-i spuna TE IUBESC.

| andra000 a răspuns (pentru foxsilver):

Eu il consider cel mai bun si mai adevarat raspuns din lume.bravo!

| foxsilver a răspuns (pentru andra000):

Multumesc.happy

8 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu pleca niciodata de la deviza ce trebuie sa faci ca el sa fie multumit! Intr-o relatie amandoi trebuie sa fie multumiti, amandoi trebuie sa simta, sa intuiasca ce lipseste, sa-si stie rolul.Intim e nevoie de comunicare, iar moral, de respect! Restul vine de la sine!

| MasterYoda a răspuns:

Sa nu stai linistita pe oua

| RetardedRacoons a răspuns:

Sa-i cumpere o sticla de vodka buna si sa plece la ma-sa pentru cateva zile.

| costinxx22 a răspuns:

Fal sa radahappy

| Gigi-Laurentiu_Togoe_1967 a răspuns:

Dupa mintea mea, este sa-l lasi putin mai libertin.Adica sa se mai duca si el la o bere cu baietii, sa-i acorzi mai multa atentie si nu in cele din urma tandrete.

| Medeya explică (pentru Gigi-Laurentiu_Togoe_1967):

Nu i-am interzis niciodata sa nu faca ceea ce ii place sau ce isi doreste. Am pus acesta intrebare de frica monotoniei. nu vreau ca relatia noastra sa devina una plictisitoare.

Întrebări similare