| Medeya a întrebat:

Ce ar trebui sa faci, ca femeie, sa ai partenerul multumit? Dpdv intim dar si moral?

Răspuns Câştigător
| foxsilver a răspuns:

Daca nu exista iubire, nu exista nici multumire. Oamenii care iubesc, se multumesc cu orice, cu oricat de putin ar primi din partea persoanei pe care o iubeste.
Oricat de mult i-ai oferi unui om, daca nu te iubeste, efortul tau va fi zadarnic.Sunt oameni care se simt fericiti, chiar si numai vazandu-si iubita sau iubitul.
E adevarat, ca cei ce iubesc, vor sa-si dovedeasca in fiecare clipa, iubirea, si tot nu li se pare indeajuns.
Pentru astfel de oameni, exista intotdeauna inspiratie ca sa-i spuna TE IUBESC.

8 răspunsuri:
| fabiola a răspuns:

Nu pleca niciodata de la deviza ce trebuie sa faci ca el sa fie multumit! Intr-o relatie amandoi trebuie sa fie multumiti, amandoi trebuie sa simta, sa intuiasca ce lipseste, sa-si stie rolul.Intim e nevoie de comunicare, iar moral, de respect! Restul vine de la sine!

| RetardedRacoons a răspuns:

Sa-i cumpere o sticla de vodka buna si sa plece la ma-sa pentru cateva zile.

| andra000 a răspuns (pentru foxsilver):

Eu il consider cel mai bun si mai adevarat raspuns din lume.bravo!

| foxsilver a răspuns (pentru andra000):

Multumesc.happy

| MasterYoda a răspuns:

Sa nu stai linistita pe oua

| Gigi-Laurentiu_Togoe_1967 a răspuns:

Dupa mintea mea, este sa-l lasi putin mai libertin.Adica sa se mai duca si el la o bere cu baietii, sa-i acorzi mai multa atentie si nu in cele din urma tandrete.

| Medeya explică (pentru Gigi-Laurentiu_Togoe_1967):

Nu i-am interzis niciodata sa nu faca ceea ce ii place sau ce isi doreste. Am pus acesta intrebare de frica monotoniei. nu vreau ca relatia noastra sa devina una plictisitoare.

| costinxx22 a răspuns:

Fal sa radahappy

Întrebări similare