Stiu ca poate e ciudat, dar ia legatura cu parintii probabil ii lipsesc vreo 7 ani de acasa
Tu esti probabil tot ala care zilele trecute ne spunea ca i se par sexy basinile ma-si (imi cer scuze, eu am vrut sa mai pun un "i" pentru ca forma corecta e cu 2 "i" si nu "ma-si", dar site-ul asta insista sa ma forteze sa scriu gresit). Acum esti fata si te confrunti cu basinile sora-tii? Deci de la complexul Oedip ai trecut la fantezii cu surori lesbi?
Problema flatulentei juvenile trebuie tratata cu seriozitate.
Ii poti propune surorii tale sa se scuze in fiecare dimineata la trezire, pentru toate basinile pe care le va trage de-a lungul zilei. Mai mult, ar trebui sa stabilesti cu ea cand se va deschide geamul. De exemplu, la fiecare 5 parturi se deschide geamul cateva minute.
Si ai putea sa o faci sa inteleaga daunele pe care le provoaca, punandu-i mana la... capturand astfel partul, ca sa i-l duci la nas.
Singurul lucru care ar putea merge e sa tragi si tu basini (poti manca multa fasole ca sa te ajute) si asa o sa vada si ea cum e
Nu este frumos sa va certati, probabil sunteti inca copile, vorbeste cu parintii tai si spune le problema ta si roaga i sa te inteleaga si sa actioneze cumva!
R? spundtot
Postase niste injuraturi dar cred ca au fost sterse de admin
Mario1996 întreabă: