| Roliii a întrebat:

Ce as putea sa raspund la intrebarea "N-ai prieteni?/ De ce n-ai prieteni" sau "De ce nu esti cu prietenii in club?" faza e ca, chiar nu am prieteni in momentul acesta si nu vreau sa dau motive.

19 răspunsuri:
| Brizbriz a răspuns:

Fucibuci si preteni virtuali... se pun?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cum îți așterni asa dormi! Nu vine nimeni cu caietul sa îți spună azi bei pana te pisi pe tine, azi mănânci pana crapă stomacu, azi dormi în sat. Tu faci asta. Ai creieri sa gândești, tu decizi. Statul în casa duce la boala depresie moarte. Necomunicarea la fel. Trezirea pana nu e prea târziu

| Roliii explică (pentru anonim_4396):

Dupa cum vezi am pus o simpla intrebare, ce raspund la intrebarea aia adresata de cineva? Eu nu ma plang ca raman singur,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru Roliii):

Atunci de ce pui întrebări fără rost?

| NoOne18 a răspuns:

Nu am timp ca sa am prieteni, muncesc /invat etc. Sau -momentan nu am gasit persoane cu care sa fiu pe aceiasi unda.
Mi se pare stupid sa ii dai cuiva explicatii, eu am doar o prietena adevarata si cred ca asa suntem majoritatea, oamenii nu mai sunt in ziua de azi de incredere sau studiile si munca sunt foarte solicitante si ne rapesc timpul "de distractie"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca ești foarte selectiv happy, ca au luat-o pe drumul lor, sunt plecați în alte tari.

| NoOne18 a răspuns (pentru NoOne18):

La mine se aplica ambele cazuri, plus ca nu am incredere in prieteni cand vine vorba de cluburi, unii cauta sa te injoseasca, fie te pun sa bei ca sa te imbeti si sa rada de tine fie te provoaca la obataie si iar rad de tine. Putini sunt de incredere sa zici ca poti sa te imbeti manga si are cine sa aiba grija de tine...

| Maraa345 a răspuns:

Bucura-te de viata, cu sau fara ei. ☀️

| sabin89 a răspuns:

La întrebarea "N-ai prieteni?" răspunzi: - Nu. La "De ce n-ai prieteni?" zici: - Nu ştiu. Iar la "De ce nu eşti cu prietenii în club?" - Păi dacă n-am.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Porc ordinar ce esti cum poti sa scrii asemenea cretinisme?

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Nu îi intereseaza pe ei de ce nu ai tu prieteni asa sa le raspunzi, nu este treaba voastra si punct.

| 44mon a răspuns:

Fiind o persoană care în trecut a avut foarte mulți prieteni și acum nu mai are deloc, îți pot spune că în cele mai multe situații mulți din "prieteni" doar te trag în jos. Ai mare grijă! Mai bine singur cu gândurile tale, lucrând la prezentul și viitorul tău decât să pierzi timp prin cluburi. Prietenii adevărați sunt aceia cu care meditezi împreună la un viitor bun, să vă fie bine, cei cu care te gândești la afaceri și cum să faci bani, sau cum să fi mai sănătos, etc. Crezi că ai ceva de câștigat dacă ieși prin cluburi să bei și să îți cheltui banii, timpul și energia? Nu ai! O să vezi că dacă te axezi pe tine și sacrifici acum din distracțiile tinereții (care sunt doar distrageri) o să ajungi să atragi în jurul tău persoane bune și potrivite, ceva real! Focusează-te pe tine, lasă-i pe alții. Numai bine îți doresc!

| johnnny123 a răspuns:

Poți să răspunzi exact ce ai scris mai sus: "nu am prieteni in momentul acesta si nu vreau sa dau motive"

| MirceaCalNebun a răspuns:

Adevarul

| mgtow a răspuns:

Ma centrez pe viitorul profesional - am mult de invatat la cum sta treaba in RO nu e vremea de femei pentru mine, viitorul meu e mai important in cariera

| Lioana a răspuns:

Spune că ești mai singuratic din fire.

| Simpatic a răspuns:

Un prieten fals de-al meu spunea odata ca prieteniile se fac din interes, desi mi-a zis asta acum multi ani in urma inca cred ca e adevarat
Cum te-ai ridicat oleaca mai sus decat cei din jurul tau, cum iti devin dusmani
Daca ai multi bani toti se dau pe langa tine ca sa le dai, cand nu le mai dai nu iti mai sunt prieteni
Deci cu alte cuvinte prieteni adevarati sunt putini sau inexistenti
Am cativa prieteni dar nici pe aia in anumite situatii nu ma pot baza, cel putin stiu asta
Pe de alta parte cand credeam ca toti sunt prieteni adevarati? in adolescenta, cand te maturizezi putini si realizezi lucruri iti dai seama ca interesul poarta fesul
Cine zice contrariul minte

| PRaPRa a răspuns:

Nu trebuie sa raspunzi, simplu.
Sau ii trimiti la plimbare.
Oamenii nu sunt fiinte sociale cum te mint unii. Oamenii la fel ca alte mamifere sunt conduse de SCOP.

| CleanHeart a răspuns:

E strict decizia ta daca sa ai sau nu prieteni, n-ai nevoie sa dai explicatii nimanui, trebuie sa inveti sa nu-ti pese de parerile oamenilor.