Este un proverb mostenit din strabuni si ar fi bine sa tii cont de el :nu alerga dupa caruta care nu te ia.E foarte clar, cine ma ignora eu il-o ignor si mai mult.Te rog sa ai mandria ta, altfel mereu vei pati la fel in viata atat cu persoana asta cat si cu restul la care vei tine vreodata, oamenilor nu le plac persoanele slabe care se lasa calcate in picioare si daca tu nu te iubesti si nu te apreciezi cum sa faca asta altcineva?
Ar fii cateva explicatii, dar nici una favorabila tie, odata ce-i clar ca fuge de tine, pentru ca nu te place, sau nu te suporta, ca de dragoste oricum nu poate fii vorba aici, daca el te ignora.
Faptul ca tu-i spui ca-l iubesti nu inseamna nimic, mai ales daca tu ai facut o obsesie pentru el si el nu simte nimic pentru tine.
Vezi sa nu ai probleme cu Politia, daca insisti atata cu obsesia asta, care pana la urma il va deranja.
M-ai pierdut cand ai zis "cilanti" si s-ar putea sa vezi totul putin distorsionat, gandeste la rece si pune-te in locul persoanei respective
In engleza exista expresia "take you for granted"
traducerea in romana nu ii face justitie deloc "te ia drept bun"
si nici explicatia: inseamna practic ca nu considera ca trebuie sa munceasca in nici un fel la relatia cu tine pentru ca nu crede ca tu l-ai putea parasi... orice ar fi
insa sunt oameni de genul asta, iar tu ai putea sa devii foarte, FOARTE rece, macar o perioada, cam asta e singura solutie pe care o stiu
Depinde ce e persoana aia. dacă mi-e simplu „prieten" și mi-ar aduce ceva beneficii (prezență plăcută, ajutor etc.) l-aș trata în aceeași manieră, adică l-aș pune pe locu 9000, mi-aș seta alte priorități. dacă ar fi, să zicem, iubitul meu, aș încerca să-i spun, poate nu-și dă seama și dacă ar continua l-aș lăsa.