Buna intrebare!
Teoretic ar trebui sa pleci plin de demnitate si sa rupi relatia definitiv. Dar cati din noi pot face asa ceva?
Cred ca i-as fugari pe amindoi afara din casa fara haine pe ei!
Vina?
Apartine partenerului meu. Despre cealalta persoana nu stiu nimic si nici nu ma intereseaza. Important este ca ma insala, nu cu cine, cu toate ca si asta ar conta daca ar fi cu o prietena a mea sau... un barbat!
Pai sincer mi-ar fi sila de prietenul meu.el a acceptat pana la urma.NU l.as mai cauta prima data este din curiozitate.a 2 a din vointa si a 3 a din obisnuinta
In cele mai multe cazuri, iubirea poate trece peste orice, chiar si peste infidelitate, si nervii de la inceput. Ca oricine altcineva, as fi nervoasa si ranita, dar as ierta. Si cel vinovat este bineinteles cel care inseala, chiar daca poate nu a insemnat nimic pentru el. In fine, prima oara e o greseala, a doua oara e o alegere.
Poi as fi foarte dezamagita iar din acel moment acea peroana nu ar mai exista pentru mine si cred ca daca ar tine la mine m-ar cauta, iar eu l-as trata cu indiferenta...sau poate ca as incerca sa il fac sa se simte foarte prost si sa regrete ce a facut.
Tie ti s-a intamplat asta?
Tomahawk-ul si gatul jos,tradarea se pedepseste cu moarte, putea sa-ti spuna, deci, vrut sa te minta plus daune morale plus ca sunt la tine in casa, chemi politia si le spui ca au patruns prin efratctie, te-au atacat si ai fost nevoit sa actionezi in consecinta.Acuma serios i-as da adidasii.
1 : Depinde in patul cui (in casa cui s-a consumat raportul)
2 : I-as ruga pe ambii sa dispara in secunda 2
Intotdeauna m-am intrebat si eu chestia asta!
Am ajuns la concluzia,sa nu ma cobor la nivelul nimanui,sa ma iau si sa plec! in ochii mei vina intotdeauna o are partenerul meu si nu conteaza cat a incercat sa-l seduca,ca-i prima oara si nu se va mai repeta. oare mai poti avea incredere intr-o astfel de persoana? cand iese p usa,incep in capul tau tot feluri de intrebari fara raspunsuri, nebunie curata! el a gresit, el sa plateasca!
Sa-si caute in continuare viata si d proasta care a fost mereu acolo d fiecare data, trup si suflet sa uite!
Decat sa innebunesc eu, mai bine el!
Da eu am patit lucrul asta, numai ca am preferat sa ma duc la afata respectiva sa ii spun mult noroc in continuare sa fie fericita iar iubitului meu i-am facut bagajul si nu l-am lasat nici macar sa incerce sa imi explice
Imi pare rau ca ai trecut prin asta, dar ai procedat corect cu el! si te-a mai cautat?
De ce ar fi culmea?
Sunt persoane bisexuale care pot face sex la fel de bine si cu o femeie cat si cu un barbat!
Da dar nu am mai vrut pentru ca am si eu orgoliul meu de femeie si odata ce o face odata o face si a doua oara, nu mai vroiam sa se repete si a treia oara. Am putut sa il ier doar o singura data se spune ca oricine are dreptul la o a doua sansa daca nu a stiut sa profite este treaba lui
Barbatul sau femeia cand insala nu insala intotdeauna pentru ca nu au atentie o fac de placere sau de prea mult bine
Ai dreptate, dar barbatii sunt cei mai porci iar femeile care accepta sunt cele mai proaste
Da cam asa ceva numai ca nu am inselat am fost inselata si culmea avea tot ce isi doarea poate din caza asta a si facut-o
As pleca plangand si nu as mai astepta/cere explicatii. De vina ar fi, in fata mea, partenerul meu fiindca el are niste obligatii fata de mine. Ce pretentie sa am de la o persoana straina?
Cu toate ca de obicei sunt pasnica (sau asa imi place sa cred),Pe ea as lua-o de par si as da-o afara si desigur,l-as da si pe el afara,as inchide usa,telefonul,tot si nu l-as mai baga in seama pana s-ar plictisi de milogeala.
Cred ca amandoi sunt de vina in cazul asta, dar mai ales el, pentru ca avea deja o relatie si daca a avut chef de vrajeli cu altele si de inselat inseamna ca e mai curva decat curvele (scuza-mi expresia, am luat-o si eu de la iubitul meu).
Deci cred ca asta ar face oricine, oricat de "zen" ar fi.
Cum as reactiona? Probabil le-as ura distractie placuta in continuare si as pleca. Si bineinteles ca nu as mai vrea sa aud de nemernic si nici de fufa (asta in cazu in care as cunoaste-o)...
Pai...las parasi si nici nu sufeream dupa el....si amandoi sunt de vina
anonim_4396 întreabă:
Gabitsaaa întreabă:
AlaBala111 întreabă: