Pai..Eu as daca l.asi prinde pe iubitul meu cu alta - in pat - ( ceea ce nu cred ca poate face ) nu as mai vorbi cu el. As incerca sa fiu calma. Nu l.asi mai baga in seama. Daca a facut asta nu te iubeste. Sper ca ti.am fost de ajutor.
Amandoua persoane sunt vinovate si desigur ca starea pe care o ai atunci ii una de tradare in primul rand..si incepi sa iti pui intrebarea ''ce am facut sa merit asta?'', dar probabil ca ai cam neglijat persoana iubita..si asta a impins-o spre faptul asta. Daca iti vine sa plangi...descarca-te si o sa vezi ca iti trece.:*
Pfuuii, in pat, cred ca as vedea negru-n fata ochilor si da, le-as rupe degetele la amandoi pe moment Daca sunt momente de luciditate in toata treaba asta rezolvi totul cu calm, pe cale amiabila, desi e mai greu! Si ar avea amandoi aceiasi vina, probabil refuzi doar sa crezi ca persoana iubita ar face una ca asta asa ca ii mai diminuezi vina, si n-ar mai fi balanta, dar daca stai sa analizezi tot, au aceiasi vina pentru ca amandoi au fost de acord si eu una sa fiu sincera, as putea trece peste daca l-as iubi pe respectivul, numai data viitoare sa fiu eu cea care inseala...si asa se cam termina o relatie! Pacat
Cum care ar fi de vina? normal ca el. nu trebuie sa inseli. spune ca te-ai saturat. doare mai putin decat inselatul prins
1. M-ar distruge...deoarece avem o relație de vreo 5 ani de zile. Nu știu ce ar fi de făcut, dar cel mai mult mi-aș dori să pun capăt acestei relații și sper că aș putea să fac așa ceva. Să uit tot ce a fost în acești cinci ani frumoși.
2. Probabil aș urla la ei sau aș izbucni în plâns și aș pleca de la locul faptei .
3. Vina lui (sunt fată, de aia e un el :d), clar!
Eu as aplica teoria lui bula. o bat. apoi o fwt. iar o bat. apoi iar o fwt. glumesc.
As pleca plin de demnitate realizand cu ce om am impartit acea perioda de relatie. si bineinteles terminand definitiv relatia. cautati pe net exemplul cantaretului Luke Prichcard ala da om destept
Sper că nu ţi s-a întâmplat. ) Cred că m-aş simţi foarte rău şi trădată mai mult decât fizic. Sper să nu am ocazia să experimentez.
Am patit-o dar asta e a trecut nu ma mai intereseaza acum, oricum este foarte nasol vezi negru in fata ochiilor
Doamne sa spun sincer cred ca ori asi pleca plangand fara sa mai vreau sa aud de el ori Iasi bate pe amandoi cred ca asi fi instare sa fac asta sau mai bine primadata as vrea sa vad daca amandoi sunt de vina daca ea ar fi stiut ca el are deja o relatie si accepta sa fie amanta sau daca el o mintea si pe ea atunci vina ar fi fost al lui si nasi mai vrea sa aud de el bininteles dupa cateva palme si predici!
Daca se ajunge la situatia asta inseamna ca o parte din vina o are si cel inselat.
Lipsa de comunicare in primul rand.
Daca l.as prinde cu alta in pat sincer nu stiu cum as reactiona.
Glumeam noi asa si ziceam ca l.as castra si pe ea as bate.o de as nenoroci.o, atat cat sa nu moara.
Dar nu stiu si nici nu vreau sa ajung in situatia in care sa-mi pun problema asta.
M-as desparti de el si nu as vrea sal mai vad niciodata. si app cred ca el este de vina pentru ca fata aceea poate nu stia ca el are o relatie.
anonim_4396 întreabă:
Gabitsaaa întreabă:
AlaBala111 întreabă: