As pleca plangand si nu as mai astepta/cere explicatii. De vina ar fi, in fata mea, partenerul meu fiindca el are niste obligatii fata de mine. Ce pretentie sa am de la o persoana straina?
Buna intrebare!
Teoretic ar trebui sa pleci plin de demnitate si sa rupi relatia definitiv. Dar cati din noi pot face asa ceva?
Cred ca i-as fugari pe amindoi afara din casa fara haine pe ei!
Vina?
Apartine partenerului meu. Despre cealalta persoana nu stiu nimic si nici nu ma intereseaza. Important este ca ma insala, nu cu cine, cu toate ca si asta ar conta daca ar fi cu o prietena a mea sau... un barbat!
De ce ar fi culmea?
Sunt persoane bisexuale care pot face sex la fel de bine si cu o femeie cat si cu un barbat!
In ziua de azi nimic nu-i culmea!
Nu-i culmea dar nici normal nu e.
Cum care ar fi de vina? normal ca el. nu trebuie sa inseli. spune ca te-ai saturat. doare mai putin decat inselatul prins
Pai sincer mi-ar fi sila de prietenul meu.el a acceptat pana la urma.NU l.as mai cauta prima data este din curiozitate.a 2 a din vointa si a 3 a din obisnuinta
Barbatul sau femeia cand insala nu insala intotdeauna pentru ca nu au atentie o fac de placere sau de prea mult bine
O spui din proprie experienta?
Ai dreptate, dar barbatii sunt cei mai porci iar femeile care accepta sunt cele mai proaste
Da cam asa ceva numai ca nu am inselat am fost inselata si culmea avea tot ce isi doarea poate din caza asta a si facut-o
Intotdeauna m-am intrebat si eu chestia asta!
Am ajuns la concluzia,sa nu ma cobor la nivelul nimanui,sa ma iau si sa plec! in ochii mei vina intotdeauna o are partenerul meu si nu conteaza cat a incercat sa-l seduca,ca-i prima oara si nu se va mai repeta. oare mai poti avea incredere intr-o astfel de persoana? cand iese p usa,incep in capul tau tot feluri de intrebari fara raspunsuri, nebunie curata! el a gresit, el sa plateasca!
Sa-si caute in continuare viata si d proasta care a fost mereu acolo d fiecare data, trup si suflet sa uite!
Decat sa innebunesc eu, mai bine el!
1 : Depinde in patul cui (in casa cui s-a consumat raportul)
2 : I-as ruga pe ambii sa dispara in secunda 2
Tomahawk-ul si gatul jos,tradarea se pedepseste cu moarte, putea sa-ti spuna, deci, vrut sa te minta plus daune morale plus ca sunt la tine in casa, chemi politia si le spui ca au patruns prin efratctie, te-au atacat si ai fost nevoit sa actionezi in consecinta.Acuma serios i-as da adidasii.
Cu toate ca de obicei sunt pasnica (sau asa imi place sa cred),Pe ea as lua-o de par si as da-o afara si desigur,l-as da si pe el afara,as inchide usa,telefonul,tot si nu l-as mai baga in seama pana s-ar plictisi de milogeala.
Cred ca amandoi sunt de vina in cazul asta, dar mai ales el, pentru ca avea deja o relatie si daca a avut chef de vrajeli cu altele si de inselat inseamna ca e mai curva decat curvele (scuza-mi expresia, am luat-o si eu de la iubitul meu).
Deci cred ca asta ar face oricine, oricat de "zen" ar fi.
Cum as reactiona? Probabil le-as ura distractie placuta in continuare si as pleca. Si bineinteles ca nu as mai vrea sa aud de nemernic si nici de fufa (asta in cazu in care as cunoaste-o)...
Pfuuii, in pat, cred ca as vedea negru-n fata ochilor si da, le-as rupe degetele la amandoi pe moment Daca sunt momente de luciditate in toata treaba asta rezolvi totul cu calm, pe cale amiabila, desi e mai greu! Si ar avea amandoi aceiasi vina, probabil refuzi doar sa crezi ca persoana iubita ar face una ca asta asa ca ii mai diminuezi vina, si n-ar mai fi balanta, dar daca stai sa analizezi tot, au aceiasi vina pentru ca amandoi au fost de acord si eu una sa fiu sincera, as putea trece peste daca l-as iubi pe respectivul, numai data viitoare sa fiu eu cea care inseala...si asa se cam termina o relatie! Pacat
Poi as fi foarte dezamagita iar din acel moment acea peroana nu ar mai exista pentru mine si cred ca daca ar tine la mine m-ar cauta, iar eu l-as trata cu indiferenta...sau poate ca as incerca sa il fac sa se simte foarte prost si sa regrete ce a facut.
Tie ti s-a intamplat asta?
Da eu am patit lucrul asta, numai ca am preferat sa ma duc la afata respectiva sa ii spun mult noroc in continuare sa fie fericita iar iubitului meu i-am facut bagajul si nu l-am lasat nici macar sa incerce sa imi explice
Imi pare rau ca ai trecut prin asta, dar ai procedat corect cu el! si te-a mai cautat?
Da dar nu am mai vrut pentru ca am si eu orgoliul meu de femeie si odata ce o face odata o face si a doua oara, nu mai vroiam sa se repete si a treia oara. Am putut sa il ier doar o singura data se spune ca oricine are dreptul la o a doua sansa daca nu a stiut sa profite este treaba lui
Doamne sa spun sincer cred ca ori asi pleca plangand fara sa mai vreau sa aud de el ori Iasi bate pe amandoi cred ca asi fi instare sa fac asta sau mai bine primadata as vrea sa vad daca amandoi sunt de vina daca ea ar fi stiut ca el are deja o relatie si accepta sa fie amanta sau daca el o mintea si pe ea atunci vina ar fi fost al lui si nasi mai vrea sa aud de el bininteles dupa cateva palme si predici!
Sper că nu ţi s-a întâmplat. ) Cred că m-aş simţi foarte rău şi trădată mai mult decât fizic. Sper să nu am ocazia să experimentez.
Am patit-o dar asta e a trecut nu ma mai intereseaza acum, oricum este foarte nasol vezi negru in fata ochiilor
Daca se ajunge la situatia asta inseamna ca o parte din vina o are si cel inselat.
Lipsa de comunicare in primul rand.
Daca l.as prinde cu alta in pat sincer nu stiu cum as reactiona.
Glumeam noi asa si ziceam ca l.as castra si pe ea as bate.o de as nenoroci.o, atat cat sa nu moara.
Dar nu stiu si nici nu vreau sa ajung in situatia in care sa-mi pun problema asta.
Eu as aplica teoria lui bula. o bat. apoi o fwt. iar o bat. apoi iar o fwt. glumesc.
As pleca plin de demnitate realizand cu ce om am impartit acea perioda de relatie. si bineinteles terminand definitiv relatia. cautati pe net exemplul cantaretului Luke Prichcard ala da om destept
Pai..Eu as daca l.asi prinde pe iubitul meu cu alta - in pat - ( ceea ce nu cred ca poate face ) nu as mai vorbi cu el. As incerca sa fiu calma. Nu l.asi mai baga in seama. Daca a facut asta nu te iubeste. Sper ca ti.am fost de ajutor.
1. M-ar distruge...deoarece avem o relație de vreo 5 ani de zile. Nu știu ce ar fi de făcut, dar cel mai mult mi-aș dori să pun capăt acestei relații și sper că aș putea să fac așa ceva. Să uit tot ce a fost în acești cinci ani frumoși.
2. Probabil aș urla la ei sau aș izbucni în plâns și aș pleca de la locul faptei .
3. Vina lui (sunt fată, de aia e un el :d), clar!
Amandoua persoane sunt vinovate si desigur ca starea pe care o ai atunci ii una de tradare in primul rand..si incepi sa iti pui intrebarea ''ce am facut sa merit asta?'', dar probabil ca ai cam neglijat persoana iubita..si asta a impins-o spre faptul asta. Daca iti vine sa plangi...descarca-te si o sa vezi ca iti trece.:*
M-as desparti de el si nu as vrea sal mai vad niciodata. si app cred ca el este de vina pentru ca fata aceea poate nu stia ca el are o relatie.
Pai...las parasi si nici nu sufeream dupa el....si amandoi sunt de vina
anonim_4396 întreabă:
Gabitsaaa întreabă:
AlaBala111 întreabă: