Îi faci o scrisoare sau tot feluri de lucruri utile pentru casă.
Îţi las mai jos un link unde găseşti tutoriale cu lucruri confecţionate.
http://weheartit.com/GeoMagda/collections/32768496-diy
O scrisoare de mulțumire, în care să-i scriu din inimă tot ce simt față de ea și cum mă simt când e în preajmă.
...Sau aș pune pe hârtie o amintire comună, dragă amândurora, descrisă cu haz, ca să o păstrăm mai proaspătă pentru totdeauna.
Nu toată lumea are privilegiul de a primi un text frumos scris de mâna cuiva drag. Eu am făcut asta pentru câteva persoane apropiate și garantez că are efect mai puternic decât orice cadou material.
Dar, pentru a face un asemenea cadou e clar că persoana căreia i-l dăruiești trebuie să fie una pe care o cunoști bine și cu care ai împărțit multe momente în viață, care te apreciază pentru ceea ce ești și care te respectă și pe care o respecți.
Daca e alb negru n-ar fi asa de multumita
pai depinde acum ce persoana este. O plimbare in parc. Eu prefer oamenii care au rabdare sa ma asculte si sa-si faca timp pentru mine, cadourile mi se par uneori aiurea. O vorba buna este de ajuns.
Un desen sau o carticica personala preferata insotita de o urare sincera plina de iubire
Pai nu stiu.da.i ceva oferit din suflet...o felicitare... ceva creeat de tine...sau lucruri ...care nu le.ai folosit din casa... Daca esti baiat... tot la fel ii scrii o scrisoare
O poezie, facuta de tine e gratis, iti trebuie numai hartie, pix si rime, si spune ce simti, daca e pentru prietena ta, prietenul tau...