pai depinde acum ce persoana este. O plimbare in parc. Eu prefer oamenii care au rabdare sa ma asculte si sa-si faca timp pentru mine, cadourile mi se par uneori aiurea. O vorba buna este de ajuns.
Îi faci o scrisoare sau tot feluri de lucruri utile pentru casă.
Îţi las mai jos un link unde găseşti tutoriale cu lucruri confecţionate.
http://weheartit.com/GeoMagda/collections/32768496-diy
Pai nu stiu.da.i ceva oferit din suflet...o felicitare... ceva creeat de tine...sau lucruri ...care nu le.ai folosit din casa... Daca esti baiat... tot la fel ii scrii o scrisoare
O poezie, facuta de tine e gratis, iti trebuie numai hartie, pix si rime, si spune ce simti, daca e pentru prietena ta, prietenul tau...
Un desen sau o carticica personala preferata insotita de o urare sincera plina de iubire
O scrisoare de mulțumire, în care să-i scriu din inimă tot ce simt față de ea și cum mă simt când e în preajmă.
...Sau aș pune pe hârtie o amintire comună, dragă amândurora, descrisă cu haz, ca să o păstrăm mai proaspătă pentru totdeauna.
Nu toată lumea are privilegiul de a primi un text frumos scris de mâna cuiva drag. Eu am făcut asta pentru câteva persoane apropiate și garantez că are efect mai puternic decât orice cadou material.
Dar, pentru a face un asemenea cadou e clar că persoana căreia i-l dăruiești trebuie să fie una pe care o cunoști bine și cu care ai împărțit multe momente în viață, care te apreciază pentru ceea ce ești și care te respectă și pe care o respecți.