Face 15 ani?
Pai, la aceasta varsta, un buchet de flori, o cutie de ciocolata insotite cu un ursulet de plus este cadoul ideal.
Dar... poate doresti ceva mai maret, ceva cu care sa impresionezi, acel ceva este o cina romantica.
Voi doi, seara, intr-un restaurant, muzica de fundal, lumanari, sa bucurati de acea seara minunata, cand, tu scoti buchetul/ciocolata si ursuletul si ii zici,,..., la muti ani! Te iubesc enorm."
Ok... poate ca sunt eu prea romantic. :/
Cred ca doresti un cadou frumos la un pret convenabil.
Cum ti-am mai spus, o cutie de ciocolata in forma de inima, trei trandafiri si un ursulet care spune,, Te iubesc", insotite de niste vorbe dulci, la 15 ani, sunt niste cadouri exceptionale!
Bafta!
Eu zic că mai bine ceva practic, cum ar fi câteva kg de cartofi. Sau ceapă. Depinde, vezi și tu cam ce-i lipsește prin cămară.
Salut Dani!
Un cos frumos din rachita cu 15 trandafiri rosii + 1 trandafir alb, cred ca ar da foarte bine (merg si garoafele)
Cel mai ideal ar fi un buchet de flori si inca ceva, fie o ciocolata, fie un ursulet de plus, sau chiar o bijuterie.
Multumesc, dar cred ca o sa ii iau o cutia de aia de ciocolata si un trandafir Rosu :3