| LiviuBz93 a întrebat:

Ce cadou sa ii iau iubitei de Valentine s Day? big grin

Răspuns Câştigător
| Eduard619 a răspuns:

Depinde ce ii place ei noi nu putem stii pentru tine cred ca o jucarie de plus daca esti mai tanar cu I LOVE YOU si o cutie de bomboane de buna calitate mereu o sa fie pe gustul fetelor daca e cv mai serios un inel sau de aemenea o pereche de cercei.EU pentru mine imi iau crema de maini rolling on the floor

9 răspunsuri:
| Greenthrone75 a răspuns:

Din experienta, o cutie de bomboane si un ursulet cu I LOVE YOU!

| Sabrinaorhei a răspuns:

Ce darnic esti! Eu cred ca ar trebui sa îţi dăruiesti o cutie de vopsea. Iar tu Livid ar trebui sa ii dauriesti iubitei un buchet mare de flori, pe cele care ii place mult şi o cutie de dulciuri.

| papuciirupti a răspuns:

I-ai banii din geanta rolling on the floor))

| maria14142 a răspuns:

Ar trebui sa stii ce sa ii iei, doar e iubita ta, dar cred ca un animalut de plus, de preferat ursulet cu I LOVE YOU si o cutie de bomboane ar multumi-o.

| Neo12 a răspuns:

Bună!
Poţi opta pentru haine, încălţăminte.
Pentru că e o zi a îndrăgostiţilor poti personaliza lucruri pentru voi, poţi insista pe cadouri dulci (gen să faci un tort, poţi chiar tu să-l găteşti, bomboane, ciocolată, etc), o poţi scoate la o întâlnire romantică, petreci ziua alături de ea.
O floare ar fi frumoasă.
Dacă vrei bijuterii, nu recomand tinichele, mai bine îi iei ceva de argint care e ieftin sau inox decât porcării.
Un trandafir cu un inel în el ar fi frumos.
Şi pluşurile ar fi drăguţe sau produsele de înfrumuseţare.
Îi poţi face chiar tu diverse obiecte (gen o ramă în care să adăugaţi o poză în interior sau un portret făcut de cineva), caută pe internet sau pe site-ul we heart it unde gaseşti multe tutoriale şi idei, scrie: diy valentine's day, diy gift girl, diy gift girlfrien sau altfel şi vei găsi.
Sărbătoriţi aşa cum vă simţiţi bine.
Depinde de bugetul tău şi gusturile sale.
O seară bună!

Răspuns utilizator avertizat
| Eduard619 a răspuns (pentru papuciirupti):

Ei asa raspunsuri sa tot ai laughing)

| Ramona9081 a răspuns:

Pai eu sunt fata si cam stiu ce iti trebuit! Fetelor lr plac baietii romantici deci o cina romantica la lumina lunii, un buchet de flori(trandafiri rosii) cred ca ai lasao cu gura cascata!

Frate e Valentine's Days!

| LiviuBz93 explică (pentru Ramona9081):

Sa mergi u la lumina lunii pe frigul astarolling on the floor