anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce cadou sa ii iau iubitei mele de 8 martie? Suntem oficial în relație și vorbim zilnic pe video și urmează sa ne întâlnim acum în weekend happy ceva nu foarte scump sa iau dar sa fie plăcut impresionata. big grin un tovarăș de munca îmi recomanda sa iau un buchet mare de flori la 100 lei. Mi se pare prea exagerat. Ceva pana în 30-50 lei as vrea sa ii iau.

12 răspunsuri:
| NotNamed a răspuns:

In iubire trebuie investit mult. Cu 30 de lei nu va ajunge sa mancati amandoi o shaorma si tu vrei sa-i iei cadou de ei. E frumos un buchet de flori dar e riscant sa afle ca te.ai zgarcit doar la un buchet de 30 lei sau la un colier fake din plastic. E nenorocire cu relatiile astea in 2021.

| Katsune a răspuns:

Ii poti lua o floare in ghiveci( de aia mai exotică, poate nu neaparat trandafiri; sau una care crezi ca i-ar placea, un aranjament floral sau ceva asemanator...) si o ciocolata mai rafinata.
Am vazut la kaufland flori frumoase la preturi acceptabile ( daca nu te multumesc cele din florarii laughing ), asa te poti incadra lejer pana-n 50 de lei. Si eu cred ca gestul conteaza, cat si modul in care ii oferi cadoul/atenția. Sper sa reusesti sa o impresionezi. Iti urez multa bafta! happy

| emirfe a răspuns:

În situația asta e elegant să te prezinți cu un trandafir sau o altă floare, NU la ghiveci ( nu lua buchet o să vă încurce oriunde mergeți ), și o cutie de ciocolată ( nu Milca, ci Ferrero Rocher de exemplu). Baftă!

| Catrice a răspuns:

Floare la.ghiveci...îmi amintește de o întâmplare de acum câțiva ani cununa de a primit una și a dat-o mai departe rolling on the floor și ei cică erau fericiți în relație etc

| Annaaaaaa5115 a răspuns:

O cutie de bomboane si un trandafir roșu. Apoi o duci undeva la plimbare.

| Frank51 a răspuns:

O carte dacă citește.

| radulorenaalexandra a răspuns:

Deci daca nu este materialista, ar merge un trandafir si dulciurile ei preferate

| Kalibi1327 a răspuns:

Poti sa i faci un tablou mare cu poze cu voi sau cu ea, si niste flori

| CodrutElian1990 a răspuns (pentru Kalibi1327):

Nu ai citit ca acum se intalnesc real? De unde tablou mare cu poze?
Eu zic ca ceea o cutie cu bomboane fine si un buchet de flori pana in 50 de lei este de ajuns la prima intalnire.
Trandfirii reprezinta floarea iubirii. Daca asta simti, da, daca doar este o relatie, nu inca.
Daca am gresit cu aprecierea situatie in care va aflati, imi cer scuze.

| mihaela000ela a răspuns:

Insa cu siguranta te va ajuta sa bifezi aceste criterii atunci cand esti in fata unui potential cadou perfect de 8 martie:

Sa fie feminin – cadoul trebuie sa vina ca un omagiu adus feminitatii;
Sa fie frumos – sa atraga atentia din avion;
Sa fie stilat, adica asa cum e ea, nu o jigni;
Sa fie util pentru o femeie, caci pentru un barbat util este si rotopercutorul;
Sa fie original si de calitate, asa ii demonstrezi cat de mult inseamna pentru tine;
Sa fie un cadou doar pentru ea, nu pentru amandoi, Ziua Barbatului e la toamna, pe 19 Noiembrie;
Sa fie o surpriza – daca deja ti-a mai sugerat de vreo 3 ori ce isi doreste nu prea mai e surpriza.

| anonimadinAlba a răspuns:

Ii poti lua box uri cu flori de sapun, cauta pe olx, sunt o gramada de modele la preturi accesibile