Dacă e vorba de dezvoltarea personală în afaceri, nu prea contează părerea altora.
Ceilalti te cunosc mai putin decat te cunosti tu pe tine.
Totusi, in unele privinte te poti insela mai tare decat se pot insela ceilalti despre tine.
In cazul de fata, este mai mult o previzionare a viitorului, decat o asertiune a cunoasterii personale.
Ei considera ca la modul general nu ti se potriveste acest domeniu, dar tu poti sa descoperi ca domeniul acela, datorita conjuncturii particulare ( colegii din acel loc de ex), ti se potriveste.
In alta conjunctura poate nu ti va placea.
Deci incearca, nu depinde doar de ce iti place sau nu, ci de ceea ce gasesti practic la fata locului.
"Eu consider ca ma voi descurca "
nu e de ințeles de ce vrei validarea acțiunilor tale de către altcineva. Pur si simplu te apuci de treabă.
Succes!
Foarte interesant ce spui, sincer m-am gandit si eu la asta, nici macar eu nu ma cunosc indeajuns. Dar aminte restul din jur...
Go for it. Dacă crezi că ești capabil. Chiar dacă n-ai crede asta, dacă simți că ți-ar place, fă-o. O să fie mai greu la început, ca peste tot.
Ceilalti te cunosc mai bine decat te cunosti tu? Nu e normal.
De ce trebuie sa decida altii pentru tine?
Odata angajat acolo, nu esti legat pe viata poti pleca cand vrei tu. Incearca!
Dar ma face sa fiu confuz invalidarea cunoscutilor.
De ce? Cum te simți confuz.
Sa cred in ei? De ce ai crede în ei? Ei pe ce se bazează. Au fost ei agenți? Te cunosc ei pe tine?
Nu vei stii pana nu incerci. Prietenii se pot insela. Marelui Edison un profesor la scoala i-a zis ca e atit de incapabil incit nu va reusi sa realizeze nimic in viata. A zis asta unui om caruia ii apartine un aport extrem de serios la aparitia vietii moderne.