Nu te mai gandi ca tie frica, ocupati timpul cu diferite activitati care te relaxeaza si ai sa vezi cum timpul trece repede si cum parintii tai se intorc. Nu urmari ceasul prea des ca sa nu te descurajezi. SI eu am parinti care nu sunt prea des acasa dar nici nu am ce face. Trebuie sa intelegi ca nu o fac pentru ca le place asta.
Exista mai multe variante:
1)Poti sa chemi prieteni ca sa stea cu tine, de preferabil cea mai buna prietena
2)Practica un sport care sa iti ocupe timpul in care stai singura
3)Maturizeazate!
Si cand te gandesti cat de mult imi place mie sa raman singura acasa...
Ma rog, sa ne concentram pe tine.
Linistea este de obicei de vina. Da drumul la muzica foarte tare, te vei simti mai bine. Si lasa geamul deschis, sa mai auzi zgomote de afara.
Ai putea sa mai dai telefoane din cand in cand.
Trebuie doar sa nu te gandesti la asta, iar atunci cand gandul te patrunde inevitabil, trebuie sa il alungi. Ocupa-ti timpul. La urma urmei esti singura, poti face orice(ei acum stii tu ce vreau sa zic, fara petreceri si prostii), poti sa mananci la ce ora vrei si ce vrei, poti sa canti prin casa, poti sa stai incaltata in pat, etc.
E mult mai bine singura acasa...
ocupa-ti timpul cu diferite activitati asculta muzica fa-ti manichiura pedichiura stai pe net fa curat prin casa la haine cheama-ti o prietena daca nu e posibil vorbeste la telefon cu ea ca sa mai treaca din timp fa-ti o gustare uita-te la un film amuzant exclus cele de groaza ca te vei speria si va fi si mai rau si cel mai sigur inchide-te in casa...
Pai casa este iiiiinchisa ma refer usa de la intrare e inchisa cu chieia si am un geam de aerisire la baie care si acesta este inchis si are si gratii pe deasupra
Atunci esti in siguranta nu ai ce sa patesti stai relaxata.
Sa sti, ca si mie mi-a fost frica cand eram mai mica(la vreo 11 ani). Parintii mei plecau la servici si mie imi era frica sa stau singura acasa.Ma duceam pe la vecini ca sa nu mai stau singura acasa.Acum,sunt mult mai bine..cu timpul m-am obisnuit si evit sa ma mai gandesc ca sunt singura acasa.Gaseste-ti de lucru.De exemplu invita pe cea mai buna prietena de-a ta acasa sa va face-ti temele,sau du-te tu la ea, mai iesi pe afara, stai pe net, te machezi, dai covorul la oparte(daca ai) si incepti sa dansezi pe parchet...dai muzica la maxim.sunt multe alte posibilitati prin care sa fi linistita.Sa te mai uiti si la televizor, sa vorbesti cu cineva la telefon, pe facebook(pe chat, pe web).
Iti urez bafta.Sa nu-ti fie frica! Liniste-te! nu se intampla nimic daca ramai singura casa
Ok. asteptam asta! Deci, si eu stateam singura acasa cand eram mica! Doamne, imi era frica maxim! De obicei, ma duceam la vecina mea care avea o fiica ..fiica vecinei avea o bebelusa si stateam cu ea! Cand nu ma duceam mai uitam la televizor, imi faceam temele, si slava Doamnului, stateam si stau la tara, si ieseam in curte, ma jucam cu catelusul, cu pisica.
Bine..de obicei imi faceam rugaciunea..nici o frica nu poate depasii credinta in Dumnezeu! Stiu, ca e foarte groaznic mai ales daca ai vazut ceva de groaza, dar crede in Dumnezeu..ca e acolo sus! Si in daca tot iti e frica, du-te la bunici!