Dacă acum îți face așa! când ai să ajungi să trăiești cu el într-o casă! o să-ți blestemi zilele!
Băgați!, mințile! în cap!, și nu lua o astfel de decizie! Ce-ți poate distruge viața! în toate privințele! O săte folosească până ise ia de tine! După de trimit la ai tăi plină de vânătăi! Doamne Dumnezeule ferește!
Multe feme, fete sau măritat cu astfel de "oamenii" care suferă de șefie și de ei! după au ajuns acele femei, fete pe mâinile unor bolnavi mintali! Plini de figuri pe ei și arfe! Tu ca femei și ca fată! oricine să fie! acel bărbat! Nu-ți da părinți niciodată laoparte!, pentru un bărbat! Niciodată să nu faci greșela asta în viața ta! O dată ce astfel de "oamenii" sânt conștient că nu-ți mai ai părinți! Familia alături de tine! și esti pe mâinile lui! O săte facă să-ți regreți toată existența! Multe femei, fete au intrat în relați cu astfel de "oamenii" și au ajuns violate! maltratre!, sechestrate!,
Dăi naibii de lăutari, și de banii, neamurile și cine o mai fi să fie! Nu-ți distruge viața cu toți bolnavi psihopați care suferă de ei! și toate, bolile lor mintale!
Îmi e frică să plec, ce va spune lumea? Toți vor rade, plus bani pe care i au dat ai lui arvună pentru nuntă. și el stă tot din cauza nuntii, nu mă iubește
Dacă ajungi de gura lumi și pentru niște banii, lăutari,... săte măriți cu un "om" ce este în stare să-ți facă viața un haos! să-ți distrugă toată viața!
Mergi la părinți tăi! Și lasă-l pe "omul" ăla!, câți vei blestema zilele! când o să vezi!, că îți va face înzecit! Ce nu-ți poate face acum! fiindcă nu te are la mână lui cu totul! Nu te uita la banii și gura lumi, săte iei cu un Psihopat!, ca ăla!, o săte facă de spital! "oamenii" ca ăștia nau ce căuta în liberatate, printre oamenii! o să-ți distrugă, viața mai rău decât o ai acum cu el!
El nu vrea o femeie de casă! Și vrea o sclavă! supusă! lui! la ordinele lui figurile lui mofturile lui pretențiile lui "jmecheria"lui!
Mai bine contramandezi acum decat sa ajungi la divorț imediat dupa. Mai bine pierzi un avans decat sa te trezești legata de cineva care de fapt nu vrea sa iti fie dedicat. E o mare greseala sa te muti cu oricine fără căsătorie. Sexul fără căsătorie nu e binecuvântat de Dumnezeu, e insotit de mustrari de constiinta, scarba de sine, resentimente si apoi va mirati de ce nu iese bine.
Ce aș fi făcut? Nunta anulată, vorbeam cu lăutarii să îmi dea banii înapoi, dacă nu vor să mi dea să îi păstreze sănătoși, dar decât să stau cu un om toxic, mai bine îmi văd de viața mea.
Nu cred ca înca mai stai pe ganduri, nimic din ce se intampla intre voi nu se va schimba!
Asa ca fă-ti curaj, lasa gura lumii si fă ceea ce trebuie.
Desparte-te imediat de acesl idiot, ca nu exista viitor alaturi de unul care-ti spune in fata ca nu te mai iubeste.
Anunta pe toata lumea ca nunta nu se mai face, macar nu te vei trezi la usa cu rudele care-ti cer banii de la nunta inapoi, si parintii care cheltuie doar ca el si familai lui sa ai banii d ela nunta si apoi sa te arunce in strada.
Zau daca inteleg ceva!
Cum stai cu el doar pentru nunta? Si apoi ce faci? Divortezi? Ori asa, ori asa, tot intri in gura lumii. Mai bine jumatate de suferinta decat dubla: renunta acum la tot.
Da-i naibii de bani. Se fac la loc. Dar cu suferinta ramai.
Adică omul ăla îți spune că te urăște și că nu mai vrea să aibă nimic de a face cu tine, dar cu toate astea vă gândiți în continuare să faceți nunta? Pentru ce? Care este scopul acestei nunți, să vă simțiți mizerabil amândoi?
El bea? Sau in ce moment al zilei iti spune ca nu te mai iubeste? Ca te uraste, are pe alta? Ce varste aveti voi? Mai bine anuleza nunta nu te merită acest gunoi de om.
Fata mea, da-i naibii de bani. Tie iti trebuie sa fii cu cineva care sa te aprecieze si sa te iubeasca nu sa te dea afara de pe acum. Nu face nunta asta daca stii ca nu poti fi cu acea persoana. Pleaca si lasa-l, fugi acum pana nu este prea tarziu.