| 211wasgnij a întrebat:

Ce ii lipseste vietii tale sa fie perfecta? Doar un singur lucru!

Răspuns Câştigător
| sunshine_5685 a răspuns:

In cazul meu nu este un lucru, ci este o persoana, si aceea este tatal meu.

23 răspunsuri:
kongeriket
| kongeriket a răspuns:

O grămadă imensă de bani sau vreo tonă de aur în lingouri.

| fabiola a răspuns:

Poate azi ceva, maine altceva...de fapt ce-i perfectiunea in viata?

| mgtow a răspuns:

Un loc de munca (ca sa am un salariu).

Apache
| Apache a răspuns:

O persoana pe care sa o iubesc si care sa ma iubeasca...
*mda ...prea siropos...*

| ZuZzA4eVeR a răspuns:

Iubire

| NickiMinaj a răspuns:

Sa intru la facultate big grin

| TheCritic a răspuns:

Trebuie sa-mi lipseasca ceva? Cu siguranta sanatatea.Mi-as dori mult de tot sa scap de o anumita problema de sanatate pe care o am de ceva vreme...

| vera_5828 a răspuns:

Toate la un loc.

| PrintsessKa a răspuns:

Vietii mele ii lipsec banii sad totul am si fericire si iubire si sanatate dar ca sa fie viata mea perfecta nu ar incurca mai multi bani sad

| Cocodrilo a răspuns:

O viata odata inceputa nu mai are cum sa mai fie perfecta :-(. Dar sa nu ne legam de chichite: cand Vallÿ ii spune lui Nutzÿ ca e perfecta el stie exact ce vrea sa spuna cu asta.

Daca se face vreo lista pe aici ma pun si eu.
Sa pot creste capre, oi, magari si galinacee intr-o zona cu temperatura constanta.
Sa construiesc masini inteligente si folositoare.
Sa scriu doua povesti.
Sa infiintez un micro principat-republica locuit de cei care au trecut examenul la perfectiune - de buna seama.

Dau la schimb premonitii (mai putin cele lucrative - Loto).

| iulia_9095 a răspuns:

Nemurirea

| asddsafdcfgt a răspuns:

Momentan...persoana pe care o iubesc, dar daca vrei sa iei in calcul si alte lucruri as mai spune : capacitatea de a zbura, de a te teleporta si nemurirea. Dar asta ar crea o viata de basm, o viata magica. Deci-persoana iubita!

| Laminin a răspuns:

Hey!
Viata mea e perfecta alaturi de Dumnezeu. Si daca imi lipseste ceva, El stie si face totul dupa planul Lui. Nu imi pun nadejdea si speranta in lucrurile pamantesti, pentru ca nu are rost. Imi pun nadejdea in dragostea, bunatatea si promisiunile lui Dumnezeu. happy
Gbu:]

| leoaica_1036 a răspuns:

Fericirea...

| Neculae a răspuns:

Sa Iubesc si sa fiu Iubit

| adrianarp a răspuns:

Dragostea adevarata

| Laura1102 a răspuns:

O persoana care sa fie langa mine mereu sa ma sprijine in toate si sa ma faca fericita

| Maya_8462 a răspuns:

Cineva care sa imi fie alatruri

| 211wasgnij explică:

@noctis daca te jeneza intrebarea puteai s-o eviti. Nu toata lumea are o viata perfecta ca a ta, totusi, raspunsurile infara de al tau, m-au surprins.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Asta e intrebare pentru noi la care dai singur raspuns sau cum...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E ca si cum ai cere unui inotator ce-i lipseste riului ca inotul sa fie perfect.Viata nu asculta de nici o logica.Insa ramine doar priceperea inotatorului.Totusi notiunea de perfecta, cred ca e prea mult spus pentru ca oricita perfectiune am atinge tot mai gasim alte culmi de atins.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate nu te-ai prins ca eu nu am inteles la ce te refereai in a doua propozitie. Asta e problema ta... Poate inveti sa exprimi putin mai bine data viitoare ceea ce ai in cap.

| fenix_5808 a răspuns:

Asta depinde de fiecare:cuiva-bani, cuiva-iubire, cuiva-sanatate; dar mie-de toatehappy

Întrebări similare