| Alexskvr a întrebat:

Ce inseamna a-ti lega cununia?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este un blestem spus de ghicitoare sau vrajitorie ca sa ai ghinion sa nu te casatoresti niciodata, sau daca te casatoresti sa nu fi fericit/ă si sa sfarsesti prin divort, este o superstitie dar multi cred in asa ceva si celor care li sa intimplă dau vina pe Dumnezeu, total gresit, nu Dumnezeu este cel care face ca o casatorie sa nu fie reusită si nu el este cel care nu vrea sa fim fericiti, diavolul el este acela care se foloseste de vrajitorie si de cei care ghicesc si prevad viitorul ca oamenii sa creada ca ce spun babele care ghicesc in carti sau cafea este adevarat, dar de fapt sunt minciuni menite sa induca oamenii in eroare, minciuni care costă bani multi, ca ghicitul a devenit o afacere in rîndul țigăncilor din România, multi si au pierdut banii si si au ajuns la divort din cauza ghicitoarelor care au spus minciuni si oamenii creduli si naivi au cazut in capcană.

5 răspunsuri:
| tzionut a răspuns:

Nimic. Daca nu crezi in ceva acel ceva nu te afecteaza...

| Mopmop a răspuns:

O metoda de a fraieri oamenii mai saraci cu duhul...si da, cred ca iti poti lega cununia daca esti mitocan, lenes si prost crescut (valabil si pentru femei)

| Vântulalb a răspuns:

Cand scrii "ati" in loc de "a-ti", nu ma mir ca poti sa crezi in asa ceva!
Tiga..., nu, rromele spun asta fraierilor, ca sa-i stoarca de bani. Cica cineva le-ar fi facut vraji ca sa nu se poata casatori. Dar, cum ti se spune mai sus, totul depinde de educatie, de caracter, daca te casatoresti sau nu.

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Multumesc pentru fundă

| Mopmop a răspuns (pentru CristiDinBucuresti):

Felicitari pentru funda! Din asta am inteles cine e de vina pentru divort: Dumnezeu sau Diavolul. Eu ca prostul ma gandeam ca unul din parteneri sau ambii. Felicitari!