| roxanaraluca a întrebat:

Ce inseamna daca visez o persoana moarta, care nu o cunosc, doar din povestiri(este foasta prietena a iubitului meu actual!)? In vis e vie si e suparata ca "prietenul" ei nu a asteptat-o si si-a facut o alta relatie(cu mine). La un moment dat eu incerc sa o linistesc, ajungem chiar sa plangem impreuna si eu o ating pe fata si pe mana. Ce sa cred?

15 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Stai linistita.big grin Te-ai gandit la ea si de aia ai visat-o.Este doar un simplu vis.happyNu are nici o semnificatie.big grin

auran
| auran a răspuns:

Cred si eu ca o visezi moarta daca este fosta prietenului tauhee hee

| Parintele a răspuns:

Probabil te-a impresionat povestea ei. Nu are nici o alta semnificatie, doar faptul ca te-ai gandit tu la ea te-a facut s-o visezi. In timp o sa dispara.

| giovana a răspuns:

Nu te mai gandi. happy

| cristina93 a răspuns:

Daca visezi o persoana moarta, inseamna noi orizonturi pentru persoana respectiva, pentru tine totul e okbig grin

| hanry a răspuns:

Te-ai uitat prea mult la TV.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu inseamna nimic, doar ti-ai amintit de ea si acum ai visat-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ai grija sa nu te inbolnavesti.eu am patit-o.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Subconstientul iti functioneaza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Auran cred ca nu ai inteles...nu a visato moarta ci persoana este chiar moarta dar ea a visato vie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ca vei avea noroc in perioada imediat urmatoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu de cateva zile visez ca ma impac cu fostul prieten. dar visez asta in fiecare seara... oare se va indeplini visele sh vor deveni realitate?

| sarahristea a răspuns:

Si eu am visat ca EU mor, acelasi vis timp de o saptamana, apoi am visat cum mama are un cutit in burta ma trezeam cu fata la cearsaf, uneori imi dadeam cu capul de pat laughing sunt doar vise