| Tiuca_AlexRazvan_1988 a întrebat:

Ce inseamna singuratatea?

16 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe scurt, un chin, nefericire și pe durată îndelungată boli psihice...

| BuLaNNNeL a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu e valabil pentru toți. Sunt oameni care se simt perfect singuri. Exista numeroși tipi/tipe care se retrag în pustietati sau in orice caz departe de civilizație. Sau pur si simplu persoane care nu suporta compania altor persoane si le e greu sa isi faca si cumpărăturile de exemplu laughing. Sau oameni care îndrăgesc animalele si nu oamenii (nu ma refer la zoofili). Personal, cred ca in afara de o partenera/partener (după caz) nu ai nevoie de altceva mai mult. Oricum, noi oamenii suntem niste jigodii fie ca o recunoaștem sau nu. Cred ca ar trebui sa ne numim caini, iar cainii oameni. Esti dependent (dpdv sau altul) de anumite persoane?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru BuLaNNNeL):

Vorbeam de singuratate, nu de izolare sociala voita, vorbeam de sentimentul de singuratate, pe care il poti simti chiar si inconjurat de oameni, chiar si in cupluri, ca tot mentionai ca ai nevoie de partener/partenera. Si oricum, dupa caz, poti sa nu-l ai / nu o ai nici pe aia... si atunci e mai "frumoasa" treaba...

anonim_4396

Una e singuratatea ( unde nici dracu nu te vrea ca esti praf si neinteresant/a ) si alta e solitudinea ( unde e alegerea ta sa ramai singur/a )

Nu stiu, nu depind de oameni, nici macar familie (comunicarea e doar online si nimic mai mult). Cum ar putea apărea sentimentul asta de singurătate când esti înconjurat de oameni? Înseamnă că nu esti pe "frecventa lor" sau ei pe a ta sau cum e posibilă chestia asta? Singurătate in cuplu?! -> zdreănță laughing. Ma refeream la o "leoaica", o femeie/fata reala, nu sugace. Cu alea doar te distrezi. Mie personal NU-mi prea plac oamenii, in schimb, apreciez foarte mult cainii, la ei am vazut ce este si cum se manifesta asa zisa loialitate, asa zisa iubire. Asta nu inseamna ca stau retras; îmi place caterinca, iar la munca am cativa retarzi cu, care fac haz de necaz mai mereu, dar nu ies cu ei, nu am "gașcă" de iesit si chestii din astea (nu ma atașez de ei), iar dpdv al relațiilor, am abia 20 de ani, nu caut asa ceva. Doar "talentate" pentru distractie, nevoi personale si nimic mai mult. Iar la cum se prezinta situatia actuala a generatiei mele, mi-e cam frica sa pun mana pe vreuna, mi-e cam frica sa o pup, cine stie cati indivizi mai săruti odată cu ea rolling on the floor. Dar imi mentin opinia, noi oamenii suntem niste jigodii, pregatiti oricand sa facem rau, sa distrugem, sa urâm, sa trădăm si tocmai de aceea prefer să fiu pe cont propriu. Dar totusi, daca singurătatea e o tortură pentru cineva anume, de ce nu schimba placa? E destul de usor sa-ti găsești oameni cu, care sa iesi (acum ca mai contează si calitatea lor, increderea, caracterul etc), asta e, macar nu mai esti torturat de singurătate... hm...

Păi trebuie sa prezinți interes pentru cineva ca sa fii bagat in seama? Aia nu mai e "relatie" fie ea de prietenie, iubire etc, e doar falsitatea si interes, deci iti poti baga **** si pleca. Vezi, ce gândire de ratati avem, inca o data: suntem niste jigodii. laughing.

anonim_4396

Nu te contrazic cand spui ca sunteti jigodii ( laughing ) dar daca nu prezinti nici un interes, de ce mi-as pierde cu timpul cu tine? Sau oricine altcineva? Daca nu am nimic de auzit, de invatat de la tine etc etc. Hmm? Pentru ce atunci? Pentru ochii tai frumosi? Eu macar ii am frumosi ( cel putin asa ma mint majoritatea ) dar nimeni nu a vrut sa ma bage in seama doar pentru ei laughing.

| user1234554321 a răspuns:

Singuratatea?
Inseamna sa fi inconjurat de sute de oameni, si totusi sa te simti singur pentru ca nu este o persoana anume acolo.
Asta e parerea mea big grin

rolling on the floor. Multa falsitate, lauda de sine aiurita si nimic mai mult. Ti-ai pierde timpul pentru persoana pe care o/il apreciezi, caracterul lui/ei si etc (sau asta e doar in teorie caci in practica se aplica ce am scris eu mai sus, jigodii, falsitatea, pe interes si dornici/ce de afirmare). Vezi, tot o jigodie esti si tu pentru ca, cauti doar un interes anume, prieteniile nu au interese, ai trece prin foc pentru cineva care nu prezinta niciun interes pentru tine, dar are un caracter natural si incredibil de "curat" sau pentru cineva care prezinta interes pentru tine, dar e la fel de fals ca tine? Toți avem un animalut in noi care provoacă doar nenorociri, unii îl țin în frâu, altii nu, unii îl au mai micuț, altii ditamai animalu', asta-i omu, fie ca o recunoști sau nu. După ce te arzi cu ciorba sufli si in iaurt.

anonim_4396

Ti-as da amuzant dar contul e nou laughing. Eu consider jigodie o persoana care asuma pozitia de "eu nu caut nimic ". Mi se pare o minciuna penibila, atata tot.

Eu nu caut prietenii caci nu cred in ele, iar pentru o relație sunt mic (parerea mea), n-am chef de seriozități, doar donșoare pentru pofte (cu bani, căci nici macar ochi frumoși ca tine n-am laughing ), iar o viitoare parteneră... ehh aici e greu, trebuie sa aiba caracter, demnitate și respect. Fix ca o leoaica. Dar asta voi cauta peste vreo 5 ani încolo. Acum doar ma "joc" laughing. Dar, dintre oameni si câini, respect câinii. Cam ce interes au părinții tăi in momentul in care te concep, te cresc, hrănesc educă, investesc in tine? Alocația ta? Nu cred rolling on the floor. Vezi, asta înseamnă iubirea reala, relația sinceră (sau asa cred eu, dracu stie). Ma bucur ca te-am făcut sa zâmbeștilaughing, sper ca nu te-ai simtit "lezat".

anonim_4396

Nu, stai linistit. Sunt extrem de putine chestii care ma fac pe mine sa "ma simt".
Parintii? Fac copii ca sa aiba cine ii ajuta la batranete.Ce ar mai fii. Iubire neconditionata. Nu ai idee ce poti sa simti cand vii dupa ceva timp acasa si copilul tau te strange in brate. E ceva frumos. Desigur, te bucuri cat mai dureaza. Stii ca atunci cand face 13 14 ani, cand da de mirosul fetelor, uita de tine laughing.

| LaurentiuGabriel666 a răspuns:

Singurătatea sau solitudinea este o stare emoțională de izolare, când o anumită persoană simte lipsa relaționării cu ceilalți sau nu simte iubire. Poate fi rezultatul relațiilor rele cu altcineva, amorului nefericit, alegerii intenționate, bolii fizice sau psihice, depresiei, obișnuințelor personale antipatice sau altor condiții depinzând de situație.
P.S: Nu esti in apele tale

| Mandreiv a răspuns:

Un raspuns ar fi ca singuratatea este modul prin care te bucuri de gandurile, planurile tale si nu mai trebuie sa iei in calcul pe nimeni sau chinui cu gandurile tale si tanjesti dupa o persoana care sa iti fie alaturi...

| mgtow a răspuns:

Moda secolului 21 si a viitorului. Cine e singur e la moda, ceva de durata nu se mai gaseste deloc in zilele astea

Întrebări similare