Eu zic sa il legi cu cordonul de la capotul bunicii de teava de gaz, sa-i bagi margarete pe uretra, sa-l plesnesti la fundulet cu o curea inmuiata in frisca, dupa care sa faceti schimb de roluri, urmand ca la urma sa imbucati toata frisca de pe funduletul celuilalt. Un 69 tunat. Ai grija, frisca nu e niciodata maro! Poti sa-l obligi sa-ti faca masaj la talpi cu sucitorul si apoi sa te flageleze cu un pachet de foi de placinta dezghetate, obligatoriu la o temperatura mai mica decat cea a camerei. Abia apoi puteti incepe sa vorbiti urat. Fa-o pe ma-sa curva, pe tac-su' betiv si pe sora-sa centurista. Se va enerva si-o sa te abuzeze cum nici prin vis nu ti-a trecut. Funda?
Stai asa...deci intrebai ce sa-ti faca el? NU-i prea pervers dar merge daca-ti place...
Da.Spre exemplu joculetul cu cubul de gheata.Trebuie sa il imping cu limba de la abdomen pana la gat iar el trebuie sa stea nemiscat.
Daca vrei ceva perves care nu tine doar de saruturi faceti sex
Pacat de anii tai!
Fantanita
Sticluta
Provocarii
Ai tupeu?
SI cam atatea stiu, insa ultimele doua nu sunt neaparat perverse, dar le poti face perverse. Spune-mi daca nu-s tii cum se joaca vr-un joc si iti voi explica.
11
Nu pe tine te-am intrebat
16
Si eu care credeam ca pe mine, damn it. Realizezi ca am raspuns in locul ei?