anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

CE ma fac 3 boys .baieti.ma plac si nu stiu care sa-l aleg pentru ca nu pot alege cu inma ii plac si eu pe ei ajutoooor!

Răspuns Câştigător
| BoOoMbOnik a răspuns:

Niciunul!

11 răspunsuri:
| DeliaDelyDede a răspuns:

Sa jucati piatra-hartie-foarfeca si cel care ramane sa fie cu tine happy

Răspuns utilizator avertizat
| mariatzlovemusic a răspuns (pentru SuckDreamLoveH):

Pai sunt desteapta un pic baietoasa si stiu sa ma bat dar si amuzanta asa mi se spune de obicei ca sunt

| mariatzlovemusic a răspuns (pentru SuckDreamLoveH):

Pai si asta dat=r mi se spune des ca sunt desteapta draguta usor baietoasa imi place sa ma distrez si stiu sa ma bat mise spune de obicei

| T0T a răspuns:

Înseamnă că nu placi pe nici unul cu adevărat. E doar o simplă atracție. A plăcea pe cineva e ceva mult mai special.

| mariatzlovemusic a răspuns (pentru T0T):

Plac doar doi dintre ei cei care au plecat in strainatate si unu se intoarce

| T0T a răspuns (pentru mariatzlovemusic):

Cum spuneam. nu știi încă ce e aia iubire. Mai ai de căpătat experiență.

| watashiwa a răspuns:

Alege-l pe al treilea (adica cel de care te-ai indragostit cel mai tarziu)! Daca ii placeai cu adevarat pe ceilalti doi, nu te-ai mai fi indragostit de al treilea.

| mariatzlovemusic a răspuns:

Tu esti asa si vezi ca lumea citeste insultele tale pentru unii cu vintele hurts si am tradus ca unele persoane poate don't know

| mariatzlovemusic a răspuns (pentru T0T):

Da am mai avut cinci iubiti inainte si i-am iubit dar ei m-au ingnorat si unii dintre ei mau inselat asa ca stiu si ce e dragostea si stiu si durerea

| mariatzlovemusic a răspuns (pentru BoOoMbOnik):

Sti ce ai dreptate mai ales ca baietii din cate am invatat si trait sunt prosti si nu au sentimente cand vine vorba de relati