"sunt născuta aceeași luna. data.și zodie cu iubitul"
da, e o COINCIDENȚĂ interesantă!
Destinul o fi. Dar nu inseamna ca sunteti identici in toate. Deci nu inseamna ca sunteti si compatibili intr-o relatie.
Probabilitatea e de 1/365. Deci nimic spectaculos.
Oricum, ar fi fost culmea sa fii nascuta in aceeasi data si sa fii alta zodie. Cel putin in zodiacul european.
Nu cred ca este destinul in cazul vostru, doar o simpla coincidenta ....fiindca anul difera si puteti sa fiti extrem de opusi.
Am o verisoara nascuta in aceeasi zi si luna cu mine dar cu foarte multi ani mai mare si as putea spune ca suntem foarte-foarte diferite, pana si viata ei este total opusa de a mea.
Compatibilitatile functioenaza cel mai bine cand nu sunteti din aceeasi zodie, cand va completati unul pe celalalt!
Inteleg ca aveti aceeasi varsta.
Tu o sa cresti mai repede, el mai tarziu.
Si in plus lumea o sa evite sa vina la voi la petrecere, pentru ca trebuie sa cumpere doua cadouri. E mai scump deodata.
Noi ne completam foarte bine ne înțelegem foarte bine ne iubim suntem făcuți unul pentru altul
Nu are nici o relevanta "ne cunoastem de mult timp"! ca asa iti cunosti vecinii de o viata, de cand te-ai nascut dar nu cred ca esti iubita sa compatibila cu toti vecinii...doar pentru ca va cunoasteti demult!
Da îl cunosc foarte bine sa îmi dau seama ca este barbatul care mi -l doresc pentru toată viața el este prima mea iubire si ultima
Asa spunem cu totii, dar sansele sa ramai cu el pe viata sunt minime, asa spun statisticile.
Nu stiu in ce masura iti garanteaza el ca te ia de nevasta si in veci nu te va insela, sau pleca dupa alta femeie.
Nu are nicio logica ce spui tu. E destinul ca tu si prietenul tau sunteti nascuti in aceeasi zi? Deci manifestarea destinului este sa te aduca impreuna cu cineva cu care ai fost coleg de patut la maternitate? I guess, f11ck logic.
Nedelcu_Andreutzza_1995 întreabă:
Nobell întreabă:
Nedelcu_Andreutzza_1995 întreabă: