| CityOfSatan a întrebat:

Ce părere aveți despre o relație în care ea e mai înaltă decât el, dar cei doi se înțeleg de minune? Fundăăă!

Răspuns Câştigător
| SIsUTuDoR a răspuns:

Buna dupa cum stii pe multi ii derajeaza aspectul fizic, sa nu bagi in seama cel mai important este ca ei sa fie fericiti, ori cum frumusetea e trecatore cel mai mult conteaza sufletul si armonia :X. o seara placuta.

26 răspunsuri:
| robertos41 a răspuns:

Nimic ciudat sunteti porumbei logic asta nu-i o problema aaa si eu is baiat nu stiu daca asta ii un sfat bun

| rexxx a răspuns:

Tanti plop cu nenea dopsmug
ce conteaza inaltimea?

| RoxyRoxana96 a răspuns:

Fiecare cu felul lui de a fii, insa daca va intelegeti de minune, nu mai lua in seama cea ce spun cei din jurul tau, important e sa simti tu bine alaturi de cel de langa tine.

| LifeIsNotPerfect a răspuns:

Nu conteaza inaltimea.
ce conteaza e daca se iubesc happy

| CityOfSatan explică (pentru robertos41):

De ce nu ar fi?:*

| 28roxy a răspuns:

Nu conteaza inaltimea! Important e daca se inteleg bine si se iubesc!love struck:X

| scully a răspuns:

Unde exista comunicare si intelegere, nu mai conteaza nici inaltime, nici greutate, nimic.

| CityOfSatan explică (pentru RoxyRoxana96):

Asta e si parerea meabig grin!

| pikaღ a răspuns:

Pai e putin ciudat dar nu e asa o mare scofala daca voi va iubiti asta e tot ce conteaza

| CityOfSatan explică (pentru SIsUTuDoR):

Prea adevarat...

| Laya a răspuns:

Cred ca cel mai important intr-o relatie e respectul si increderea, asa ca inaltimea si/sau varsta nu sunt o piedica intr-o relatie. Important e sa va-ntelegeti, pana la urma e relatia voastra si daca voi va iubiti, ce conteaza ca esti cu 10 cm mai inalta decat el?! big grin

| mimi2000mimi a răspuns:

Nu conteaza cum este pe dinafara, ci cum e pe dinauntru!(desi ii putin comic atunci cand ea e mai înaltă)

| BellaKiოNana a răspuns:

Pai daca se inteleg si se iubesc nu e nimic grav..inaltimea nu cred ca conteaza.happy

| motherfuckerstyle a răspuns:

E in regula...atata timp cat pe respectivii nu ii deranjeaza critica facuta de prieteni/lume.

| robertos41 a răspuns (pentru CityOfSatan):

Ii un sfat bun vai si credeam ca nu-s bun la din astea iei mi-am gasit telul in viata ma fac clarvazator

Elianna
| Elianna a răspuns:

Si eu sunt inalta, dar am evitat intotdeauna un partener mai mic decat mine la inaltime. Stiu ca nu ar trebui sa conteze, dar daca el era mai mic eu ma simteam prea inalta si dezavantajata. Asa ca nu am ales decat parteneri mai inalti decat mine cu 10 cm, pentru a putea sa port si tocuri fara frica.

| Bubbu_4355 a răspuns:

Parerea mea este ca daca va intelegeti si va iubiti nu cred ca mai conteaza inaltimea.

| YuriSdee a răspuns:

Am fost si eu in acceias situatie. Dar ne am despartit repede deoarece nu imi placea sa fiu mai inalta ca el, ma simteam eu prost.Nu imi pasa de lume, imi pasa de mine. Eu zic sa faci cum simti. Daca te simti prost sau nasol ca esti mai inalta atunci despartiti'va si spune-i sa ramaneti fooarte buni prieteni. Dar daca tu nu ai nimic in potriva ca esti mai inalta ca el at nu va despartiti!:d[parerea mea]
Funda?:d

| marybell a răspuns:

Da normal

| MissDyDee a răspuns:

Nu conteaza inaltimeahappy. prietenul meu e mai inalt ca mine si asta nu ne-a impiedicat sa stam impreuna 2 ani jumatehappy..deci eu sunt dovada vie ca nu conteaza absolut deloc asta conteaza sa va intelegeti si sa tineti unul la celalalt atathappy. sper ca ti-am fost de foloshappy. te pup si multa baftabatting eyelashes

| MasterYoda a răspuns:

Numa sa nu ai rau de inaltime...

| CuteCherry a răspuns:

Inaltimea nu conteaza, conteaza ce simtiti happy. Poti urmarii serialul japinez Lovely Complex in care este vorba despre un astfel de caz. Funda?

| Nayuky a răspuns:

Nu conteaza..important e ca se inteleg si ca tin mult unul la celalalt... e si un anime despre asta(special despre subiectul asta) are 24 de episoade....numele animeului este Lovely complex

| Crisu a răspuns:

Nu vad nimic in neregula. Atata timp cat va intelegeti bine si relatia merge, nu vad de ce ar conta si intaltimea? Da, stiu... chatterbox Lumea care vorbeste, insa conteaza cum vedeti voi din interior, nu ce vorbesc cei din exterior. happy

| deeea28 a răspuns:

Daca pe voi nu va deranjeaza atunci e perfect. Cel mai mult conteaza ce credeti voi, ca nu traiti nici cu cei de aici, nici cu ceilalti care fac parte din lumea noastra mica, asa ca multa intelegere in continuare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

El cu tocuri, ea cu bascheti