| Deliaa94 a întrebat:

Ce părere aveți aveți despre un tip care îl cunosc de mulți ani, ne-am întâlnit de curând de câteva ori, am văzut ca avea apropieri fata de mine și la un moment dat mi-a luat telefonul sa se uite in el, bineînțeles ca am izbucnit și totodata este cu amprenta. Adică mi se pare proasta educație faza aceasta. Adică mi-am dat seama ca ma place dar totuși sa nu exageram când vine vorba de intimitatea persoanei.

9 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Da, asa este. Aceasi parere o avem si noi big grin

| Catalin77945 a răspuns:

Nu este ok deloc ce o facut

| Sofer a răspuns:

Vrea sa îți atragă atenția și să vadă cum reacționezi.

| Alive99 a răspuns:

Neh,mie mi se pare dragut ca este gelos. Voia si el sa vada cu cine vorbesti si etc.dar consider ca o putea face mai placut

| ovidiu29asd a răspuns (pentru Alive99):

Wtf? ti se pare ceva "dragut" ca e gelos dupa ce s-au vazut de cateva ori? dupa un an de relatie in care e intr-un examen/sedinta/intalnire si nu ii raspunde 30 minute desteptului la telefon ce crezi ca se va intampla?

| Alive99 a răspuns (pentru ovidiu29asd):

laughing)))nu am spus ca o putea face mai dragut?

| Adry05 a răspuns:

Mă îndoiesc că îl interesa să se uite, voia doar să te bâzâie, să te facă să sari pe el să-ți iei telefonul înapoi, era joacă nu mai dramatiza atât că nu-i pasă nimănui cu cine vorbești tu pe Facebook

| mgtow a răspuns:

E neam de traista

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aceași părere. Mi se pare un gest de prost gust dar care poate nu a fost făcut cu rea intenție ci din pură curiozitate, dar oricum ar fi, tot un gest deplasat și de prost gust rămâne.