| 4andrea567 a întrebat:

Ce parere aveti ca atunci cand ii spui partenerului tau ceva ce te a deranjat ca a facut si il tot rogi sa schimbe ceva in privinta asta zice ca nu se poate schimba, ca a incercat sau ceva
si cand ii spui sa ti zica anumite chestii sau intrebi dc nu ti a zis, zice ca nu stie si si cere scuze
si da

Răspuns Câştigător
| ioana748 a răspuns:

Posibil el atat poate si nu ai de ce sa te superi.
In timp daca nu exista compatibilitate si sunteti pe unde diferite se va ajunge oricum la despartire.
Poti parcurge ceva timp alaturi de el, insa inainte de a face vreun copil si a te lega mai mult, incearca sa fii atenta daca ai cu cine sa formezi o familie.
Daca tu tii la el, foarte frumos. Intrebarea este, el tine la tine si ce face in numele acestei iubiri?
Esti femeie si meriti sa fii iubita, respectată, adorata. Meriti sa fii centrul Universului unui barbat. Daca nu esti, consumi energia inutil si nimeni nu iti da vreo secundă vreodata inapoi.

13 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

Mi se pare mie - așa de la distanță - că relația e pe "ducă"

| sabin89 a răspuns:

Dacă își cere scuze, înseamnă că e băiat manierat. Trebuie apreciat.

| KovacsB a răspuns:

Nu incerca sa schimbi pe nimeni, pentru ca nu o sa reusesti.

| GeogG23 a răspuns:

Scuza este primul pas, dar fara o actiune sau indreptare este doar o vorba. E prea comod sa-ti atinga tie standardele si stie ca n-ai sa pleci din relatie pentru asa ceva, pentru ca tii la el

| annonimaaaa555 a răspuns:

Nu există ca nu poate. Există numa nu vrea. Și de zis nu zice fiindcă nu se gândește ca ar trebui. Genul de persoana e cam manipulator și de mai multe ori se victimizează

| 4andrea567 explică (pentru sabin89):

Isi cere scuze dar nu face nimic in privinta asta

| 4andrea567 explică (pentru GeogG23):

Stiu, tin la el
dar unele actiuni pe care le face ma dor
ce ar trebui sa fac

| IL0VEDINER0 a răspuns:

Problema este ca il rogi. Spune-i ca ori schimba putin lucrurile ori ti le strângi tu.

| darrio2007 a răspuns (pentru 4andrea567):

Schimbă-l cu altul care nu-ți iese din cuvânt.

| ioana748 a răspuns:

Depinde de context. Daca nu poti continua cu tot pachetul lui de bune si rele si nici nu doreste sa lucreze la relatie, inseamna ca nu exista compatibilitate si fiecare pe drumul lui.

| Kufu95 a răspuns:

Depinde de situație, dacă este ceva banal și cineva vrea să mă schimbe, bineînțeles că fac cum vreau, dar dacă e ceva care chiar se dovedește a fi dăunător, normal că mă iau după aceea persoană.

| GeogG23 a răspuns (pentru darrio2007):

Nu trebuie sa aiba un partener care nu-i iasa din cuvant, ci un partener care o respecta, care nu face ceea ce stie ca ii face rau.

| 4andrea567 explică (pentru ioana748):

Tin la el, mult
si vreau sa lucrrez la noi, dar vad ca el nu prea incearca in ultimul timp